Print pagina

Bedrijven tot 200 werknemers

Alles over collectieve pensioenoplossingen voor bedrijven met minder dan 200 werknemers. Van de juiste regeling met de nadruk op verzorging, zekerheid, betaalbaarheid of budgetteerbaarheid tot aan online beheergemak voor u en uw werknemer. Bekijk de mogelijkheden en kies de pensioenoplossing die bij uw bedrijf past.

Op zoek naar de juiste collectieve pensioenoplossing voor uw werknemers?

Het vinden van een goede pensioenregeling voor uw werknemers binnen uw beschikbare budget kan soms lastig zijn. De collectieve pensioenoplossingen van Delta Lloyd maken het makkelijker door het keuzeaanbod. Binnen de verschillende oplossingen ligt de nadruk op verzorging, zekerheid, betaalbaarheid of budgetteerbaarheid. Kies wat het beste bij uw bedrijf past.

Collectieve pensioenregelingen

Online inzage en beheren van de pensioenregeling

Wilt u online inzage in de pensioenregeling van uw werknemers? En wilt u zelf de personeelswijzigingen doorgeven? Dat kan met de online tools van Delta Lloyd. Voor werknemers is er de pensioenplanner van Pensioen Services Online. Hiermee hebben ze inzicht in hun eigen pensioensituatie en kunnen ze zelf berekeningen maken.

Wilt u het belegd pensioen van uw werknemer veilig stellen?

De Pensioenstabilisator is een belangrijk middel hiervoor. Uw werknemers weten namelijk niet hoeveel pensioen zij straks zullen ontvangen. Bij een hoge marktrente krijgt uw werknemer een hoge pensioenuitkering, bij een lage marktrente een lagere pensioenuitkering. Met de Pensioenstabilisator bouwt uw werknemer meer zekerheid in over de hoogte van de toekomstige pensioenuitkeringen.

Pensioenstabilisator

Over geldzaken en pensioen

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en pensioen:

Internationaal bedrijf?

Delta Lloyd werkt samen met Insurope om u te ondersteunen bij het optimaal inrichten van uw personeelsvoorzieningen.