Wonen

Uw woning is uw thuishaven. Hier komt u tot rust, brengt tijd door met uw familie en vrienden. Het is vervelend als dit verstoord wordt door inbraak, brand of waterschade. Daarnaast moet u extra kosten maken om de schade in te herstellen. Met de opstal (woonhuis)- en inboedelverzekering van Delta Lloyd bent u goed beschermd tegen schade.

Verzeker uw spullen eenvoudig met de Inboedelverzekering

Met de Inboedelverzekering bent u goed verzekerd tegen schade aan al uw bezittingen in huis (denk aan televisie of computers). Uw spullen zijn ook buiten het huis mee te verzekeren.

Inboedelverzekering

Verzeker uw huis eenvoudig met de Opstalverzekering

Met de Opstalverzekering (Delta Lloyd Woonhuisverzekering) bent u goed verzekerd tegen schade aan uw huis en bijgebouwen (denk aan garage of tuinhuisje).

Opstalverzekering

De Opstal- en Inboedel Combinatie verzekering

Met de Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering bent u goed verzekerd tegen schade aan al uw bezittingen in huis, het huis zelf en bijgebouwen (denk aan garage of tuinhuisje). Door de combinatie van twee verzekeringen krijgt u korting op de premie. Zo weet u zeker dat u u niet te veel betaalt.

Opstal- en Inboedel Combinatieverzekering

Verzeker de schade aan iemand anders met de Aansprakelijkheidsverzekering

Met de Aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd tegen schade die u of uw gezin veroorzaakt aan (of aan de spullen van) iemand anders.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker uw kostbaarheden met de Kostbaarhedenverzekering

Met de Kostbaarhedenverzekering zijn ook uw waardevolle spullen, zoals bijvoorbeeld een fotocamera en/of sieraden goed verzekerd.

Kostbaarhedenverzekering

Staat uw verzekering er niet bij?

Het kan zijn dat u een oudere schade-, beleggings- of levensverzekering hebt.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren:

Alle verzekeringen in één pakket

Al uw verzekeringen in het Verzekeringspakket Particulieren. Ontvang tot 12,5% korting via uw adviseur.