Delta Lloyd Bank stopt met de verkoop van bankproducten

21 december 2017 - Het zal u vast niet zijn ontgaan: Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd hebben de krachten gebundeld. De afgelopen maand heeft u hier een eerste e-mail of brief van ons over ontvangen. De krachtenbundeling is ook van invloed op Nationale-Nederlanden Bank en Delta Lloyd Bank. Beide onderdelen gaan op 1 januari 2018 verder als één bank met één bankvergunning onder de naam Nationale-Nederlanden Bank N.V. Hier leest u wat de krachtenbundeling betekent voor het productaanbod. En of er voor u iets verandert als u al een product van Delta Lloyd Bank heeft.

Lees meer


AFM-Leidraad: wanneer krijgt u bericht of u geld terugkrijgt?

14 november 2017 - Heeft u ons na 13 juli 2016 kosten betaald voor het eerder aflossen van (een deel van) uw hypotheek of het aanpassen van uw hypotheekrente? Dan berekenen wij de kosten die u heeft betaald opnieuw. Wij zijn gestart met de herberekeningen en het uitbetalen van te veel betaalde bedragen. Hierover krijgt u in november of december 2017 een brief van ons.

Lees meer


Vind een financieel adviseur

Bij u in de buurt

Vind een adviseur

Extra aflossen in Mijn Delta Lloyd

14 september 2017 - Vanaf nu kunt u online een deel van uw hypotheek aflossen.

Lees meer


Bent u uitzendkracht en wilt u een hypotheek?

5 juli 2017 – Werkt u via een uitzendbureau en wilt u een huis kopen? Vanaf 1 juli 2017 kunt u met een perspectiefverklaring van uw uitzendbureau een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie bij ons aanvragen. Het kopen van een huis komt zo een stuk dichterbij.

Lees meer

Rentemiddeling beschikbaar

3 april 2017 – Sinds 3 april 2017 kunnen klanten met een hypotheek van Delta Lloyd en Amstelhuys rentemiddeling aanvragen.

Lees meer

Nieuwe regelgeving voor kosten eerder aflossen

20 maart 2017 –Op 20 maart 2017 heeft de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de Leidraad ‘Vergoeding voor vervroegde aflossing van de hypotheek’ gepubliceerd. Delta Lloyd volgt de richtlijnen uit de Leidraad van de AFM met terugwerkende kracht tot 14 juli 2016. Dit betekent dat wij de kosten van eerdere aflossingen vanaf die datum opnieuw gaan berekenen.

Lees meer

Zonder kosten aflossen tot de WOZ-waarde

2 januari 2017 – Is uw hypotheek hoger dan de meest recente WOZ-waarde van uw huis? Vanaf 1 januari 2017 mag u dit verschil zonder kosten aflossen. Dit geldt voor alle hypotheken, behalve de Delta Woninghypotheek.

Lees meer
Naar boven