Gecontracteerde leveranciers diabetestestmateriaal

Delta Lloyd is kritisch op het juiste moment. Dat betekent ook kritisch op de prijs van diabetesmateriaal. Delta Lloyd heeft voor 2015 veertien leveranciers gecontracteerd voor uw diabetestestmateriaal. Ze leveren allemaal aan huis, wel zo makkelijk.

Vind een leverancier bij u in de buurt

Met onze zorgvergelijker vindt u snel een leverancier bij u in de buurt. Vul als zoekterm in ‘diabetestestmateriaal’. De gecontracteerde leveranciers staan ook in onze brochure [PDF] .

Hebt u een leverancier gekozen?

  • Bel dan met de leverancier van uw keuze voor een intake-gesprek. U hoeft dit gesprek niet voor te bereiden. In het gesprek bekijkt de leverancier samen met u welke meter past bij de zorg die u nodig hebt.
  • Maak samen afspraken over het bezorgen van uw diabetestestmateriaal.
  • Hebt u de juiste meter gevonden? Dan hoeft u bij Delta Lloyd niet elk jaar te wisselen van bloedglucosemeter. Tenzij er iets verandert in uw persoonlijke situatie.

Uiteraard voldoen alle beschikbare bloedglucosemeters aan de nieuwste ISO-norm (15197:2013) als het gaat om nauwkeurigheid. In onze brochure [PDF] leest u meer over de gecontracteerde leveranciers en bloedglucosemeters van Delta Lloyd.

Gaat u naar een andere leverancier?

Bestelt u uw diabetestestmateriaal liever bij een andere leverancier, en is dit een niet-gecontracteerde leverancier? Dat kan natuurlijk. De hoogte van uw vergoeding hangt dan af van de basisverzekering die u hebt. Lees meer over de vergoeding van diabetesmateriaal.

Wisselen van bloedglucosemeter?

Is uw persoonlijke situatie veranderd waardoor u twijfelt aan de betrouwbaarheid van uw bloedglucosemeter? Bespreek dit dan met uw arts. Uw arts kan uw bloedglucosemeter laten testen en in overleg met de leverancier kijken welke meter het best past bij uw situatie.

Vragen?

Hebt u vragen die u met Delta Lloyd wilt bespreken? Neem dan contact op met één van onze zorgadviseurs: (013) 593 82 25.