Euro-codicil

Krijgt u een ongeval dan wilt u toch zo snel mogelijk de juiste hulp krijgen? Daarom krijgt u als klant van Delta Lloyd met een zorgverzekering korting op de aanschaf van een Euro-Codicil. Deze Europese reddingskaart levert tijdwinst op bij een ongeval. Hulpverlening wordt makkelijker. Want Delta Lloyd is kritisch als het over uw gezondheid gaat!

Euro-codicil: de Europese reddingskaart

Het Euro-codicil is een personenpas en voertuigkaart waarop uw persoonlijke en voertuiggegevens staan. Met het Euro-codicil zijn uw gegevens bij een ongeval direct beschikbaar voor de brandweer, politie, ambulance, trauma- en ziekenhuispersoneel. Hierdoor kan er sneller hulp verleend worden. Het Euro-codicil is in het binnenland en in het buitenland te gebruiken.

Speciaal aanbod voor Delta Lloyd klanten

U krijgt € 7,- korting op een Euro-codicil complete set. U betaalt dan € 12,95 in plaats van € 19,95. Dit bedrag is inclusief btw maar exclusief € 1,92 verzendkosten. De set bestaat uit 1 voertuigkaart, 4 markeringsstickers en 2 personenpassen. U krijgt het Euro-Codicil via de post binnen 4 tot 6 weken toegestuurd.

Ga naar de website van Euro-codicil en vul de volgende promotie-code in:
NL94-5927-0526.

Dit aanbod is geldig tot en met 31 december 2017. 

Korting op Euro-codicil