Second opinion door Best Doctors®

Hebt u een Delta Lloyd Zorgverzekering? Dan kunt u een second opinion aanvragen via Best Doctors®. Een second opinion is een mening van een andere arts. Als extra service biedt Delta Lloyd een second opinion via Best Doctors®. Door een unieke database, beschikt Best Doctors® over de beste 50.000 medische specialisten van de wereld. U bent toch ook kritisch op het juiste moment?

Een goed advies

Best Doctors® levert uitgebreid advies en een eindrapport. U en uw arts kunnen op basis van deze informatie de juiste keuzes maken. Lees meer over de werkwijze van Best Doctors®.

Meer informatie of second opinion aanvragen?

Als u een second opinion aan wilt vragen bij Best Doctors®, moet er in een ziekenhuis al onderzoek zijn gedaan naar uw aandoening. Wilt u een second opinion aanvragen, of twijfelt u of u gebruik kunt maken van Best Doctors®? Neem dan contact op met het Delta Lloyd Zorgteam op telefoonnummer 013 - 593 82 25. Wilt u meer informatie over een second opinion via Best Doctors®? Bekijk het filmpje.

Geen eigen risico

Een second opinion via Best Doctors® valt niet onder het eigen risico. Kiest voor een second opinion die uw basisverzekering vergoedt? Dan hebt u wel een eigen risico.

Polisvoorwaarden

Bekijk de polisvoorwaarden en vergoedingenoverzichten voor meer informatie over onze zorgverzekeringen.

Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering

Via Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering kunt u online uw zorgverzekering beheren.