Wat kost uw behandeling in het ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum?

Wat kost een röntgenfoto eigenlijk? En hoeveel betaalt u voor een operatie aan neus- of keelamandelen? Veel mensen weten niet wat de prijs is van een behandeling. Delta Lloyd geeft u graag meer inzicht.

Weten waar u voor betaalt

De roep om transparantie in de zorg is enorm. Logisch, want u wilt weten waar u voor betaalt. Verschillende partijen willen daarom dat zorgverzekeraars en ziekenhuizen de tarieven van onder andere ziekenhuisbehandelingen openbaar maken. Zo kunt u de prijzen van verschillende ziekenhuizen van te voren vergelijken. En kunt u achteraf beter controleren of uw rekening wel klopt.

Welke tarieven kunt u vinden in onze prijslijst?

We beginnen met de publicatie van behandelingen die minder kosten dan het hoogste (vrijwillige) eigen risico van € 885,-. Want dat zijn de kosten die u zelf moet betalen. U kunt de tarieven gebruiken om te berekenen welke kosten u gaat krijgen. En om de prijzen tussen ziekenhuizen te vergelijken.

Kunt u uw ziekenhuis of behandelcentrum niet vinden?

Er kunnen ziekenhuizen in dit overzicht ontbreken omdat Delta Lloyd en het ziekenhuis nog geen tarieven overeengekomen zijn voor deze behandelingen. Daarom worden de tarieven regelmatig bijgewerkt. Houd dus onze website goed in de gaten! Kunt u uw behandeling niet vinden of is iets niet duidelijk? Onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag.