Collectieve aanvullende verzekeringen

Delta Lloyd biedt twee aparte collectieve aanvullende verzekeringen voor medewerkers van bedrijven met een collectief contract. Dit geldt ook voor verzekerden in de Delta Lloyd MKB Mantel. De twee aanvullende verzekeringen hebben een uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

Aanvullende verzekeringen Zorg 1 en Zorg 2

De aanvullende verzekering Delta Lloyd Zorg 1 heeft een aanvullende dekking op de meest gebruikte vergoedingen. Wilt u liever een ruimere dekking én een dekking voor orthodontie? Kiest u dan voor de Delta Lloyd Zorg 2.

Korting op uw verzekeringen

Naast een uitgebreid aanvullend pakket profiteert u van een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Ook uw eventuele partner en kinderen profiteren van deze collectiviteitskorting. Meeverzekerde kinderen tot 18 jaar betalen geen premie. Ze krijgen dezelfde aanvullende verzekering als de ouder met de duurste aanvullende verzekering.

Kunt u een collectieve aanvullende verzekering afsluiten?

Delta Lloyd heeft met veel werkgevers een collectief contract. Vraag bij u werkgever na of er een contract met Delta Lloyd is.

Welke aanvullende verzekering past bij u?

Kiest u alleen voor de meest noodzakelijke zorg, of voor een uitgebreid pakket? Er is altijd een collectieve aanvullende verzekering die bij u past. Bekijk de Pakketvergelijker 2017 [PDF]  voor een volledig overzicht van alle vergoedingen.

Polisvoorwaarden

Bekijk de polisvoorwaarden en vergoedingenoverzichten voor meer informatie over onze zorgverzekeringen.

Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering

Via Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering kunt u online uw zorgverzekering beheren.