Basisverzekering van Delta Lloyd

Regie over de beste zorg

  • Kies de zorgverlener die u wilt
  • Geen onverwachte kosten
  • Extra service van Delta Lloyd
Bereken uw premie
Bekijk de polisvoorwaarden

De Delta Lloyd Zorgverzekering in het kort

Met de Delta Lloyd Zorgverzekering bent u goed verzekerd. Wij hebben een restitutiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke zorgverleners u gaat. Wij vergoeden de rekening volledig, als het onder de verzekering valt.
Bovendien bieden wij u extra services. Als u een Delta Lloyd Zorgverzekering heeft, kunt u:

• Een second opinion vragen aan een (internationale) topspecialist via Best Doctors®.
• 24/7 medische vragen stellen aan de Delta Lloyd Gezondheidslijn.

Service en contact

De Delta Lloyd Zorgverzekering is geschikt voor:

Iedereen die woont of werkt in Nederland
De basisverzekering is een verplichte zorgverzekering. De overheid bepaalt ieder jaar de inhoud van de basisverzekering. De zorg in het basispakket is voor iedereen hetzelfde. Kinderen tot achttien jaar betalen geen premie. Zij zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouders of verzorgers.

Bekijk alternatieve producten als: 

Aanvullende verzekeringen

Kosten op een rij

Voor de Delta Lloyd Zorgverzekering betaalt u een vaste premie per maand. In 2018 is de premie € 119,58 per maand, bij een verplicht eigen risico van € 385,-. 

Sluit u uw basisverzekering via onze website af? Dan krijgt u automatisch 4% korting op de premie en 10% korting op de premie van een aanvullende verzekering. Uw premie is dan € 114,80 per maand

Verzekert u zich collectief via uw werkgever of een ledenorganisatie? Dan krijgt u mogelijk een andere korting.Hoe sluit u de basisverzekering af?

Doorloop de volgende stappen

Vraag een Delta Lloyd Zorgverzekering aan

Actie voor u

U vraagt uw Delta Lloyd Zorgverzekering via onze website of telefonisch aan. Tijdens de aanvraag geeft u onder andere aan of u een vrijwillig eigen risico wilt en of u deel uit maakt van een collectieve verzekering.

Beoordeling van uw aanvraag

Actie voor Delta Lloyd

Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestigingsmail. U bent dan nog niet verzekerd. Wij controleren eerst nog of u recht hebt op een zorgverzekering en of u geen betalingsachterstand hebt bij uw huidige zorgverzekeraar.

Voltooien van de aanvraag

Actie voor Delta Lloyd

Als u aan onze voorwaarden voldoet, dan accepteren wij uw aanvraag. U ontvangt binnen tien werkdagen uw polisblad. Na ontvangst van uw polisblad krijgt u binnen een maand uw zorgpas.

Regie over de beste zorg

Actie voor u

U hebt een Delta Lloyd Zorgverzekering en hebt u vanaf nu de regie over de beste zorg. Via Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering hebt u inzicht in uw polis, kunt u rekeningen declareren en wijzigingen doorgeven.

Verzekeringskaart groot

Verzekeringskaarten Delta Lloyd zorgverzekering basisverzekering

De Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u de Zorgverzekering van Delta Lloyd te vergelijken met andere aanbieders.

Basisverzekering van Delta Lloyd

Regie over de beste zorg

  • Kies de zorgverlener die u wilt
  • Geen onverwachte kosten
  • Extra service van Delta Lloyd
Bereken uw premie
Bekijk de polisvoorwaarden
Naar boven