Luxe Verpleging

Meer luxe bij ziekenhuisopname

  • Vergoeding van een privékamer
  • Vergoeding van televisie, radio en internet op uw kamer
  • Een vergoeding als luxe verpleging in uw ziekenhuis niet mogelijk is
Bereken uw premie
Ga naar Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering

Luxe Verpleging in het kort

Met Delta Lloyd Luxe Verpleging krijgt u meer luxe bij een ziekenhuisopname. Wij vergoeden uw verblijf in een privékamer. Maar ook de kosten van televisie, telefoon, internet en radio op uw kamer. De verzekering is af te sluiten naast de basisverzekering en een eventuele aanvullende verzekering.

Service en contact

Luxe Verpleging is geschikt voor:

Iedereen vanaf 18 jaar
Als u verwacht dat u het komende jaar veel in het ziekenhuis ligt, vindt u het mogelijk een prettig idee om dat met extra privacy en verzorging te doen. Iedereen vanaf 18 jaar met een Delta Lloyd Zorgverzekering kan de extra verzekering Luxe Verpleging afsluiten.Uw extra voordelen


  1. Reiskostenvergoeding voor uw partner
    Als u in het ziekenhuis ligt, komt uw partner u waarschijnlijk vaak bezoeken. Voor de reis van huis naar het ziekenhuis bieden wij een vergoeding.
  2. Een vergoeding als uw ziekenhuis geen luxearrangement biedt
    Het luxearrangement kan in elk ziekenhuis anders zijn. Soms is er helemaal geen mogelijkheid om luxe verpleging te krijgen. In dat geval bieden wij een compensatie.Kosten en vergoedingen

In 2018 is de premie voor Luxe Verpleging € 20,43 per maand. Deze premie is inclusief onze online korting van 10%. Wij vergoeden maximaal € 150,- per dag. Biedt het ziekenhuis waar u ligt geen luxe-arrangement? Dan vergoeden we € 70,- per dag met een maximum van € 4.600,- per jaar.Hoe sluit u een Luxe Verpleging af?

Doorloop de volgende stappen

Vraag Luxe Verpleging aan

Actie voor u

U vraagt Luxe Verpleging aan via onze website.

Beoordeling van uw aanvraag

Actie voor Delta Lloyd

Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Vraagt u ook een basisverzekering aan? Dan beoordelen wij eerst of u recht hebt op een zorgverzekering en of u geen betalingsachterstand hebt bij uw huidige zorgverzekeraar. Hebt u al een zorgverzekering bij ons? Dan bent u direct aanvullend verzekerd.

Afronding van uw aanvraag

Actie voor Delta Lloyd

U ontvangt binnen tien werkdagen uw polisblad. Na ontvangst van uw polisblad krijgt u binnen een maand uw zorgpas. Was u al bij ons verzekerd? Dan sturen we u alleen een nieuw polisblad. Uw oude zorgpas blijft geldig.

Extra verzekerd van de beste zorg

Actie voor u

U bent aanvullende verzekerd voor Luxe Verpleging. Via Mijn Delta Lloyd Zorgverzekering hebt u inzicht in uw polis, kunt u rekeningen declareren en wijzigingen doorgeven.

Verzekeringskaart groot

Verzekeringskaarten Delta Lloyd zorgverzekering aanvullende verzekeringen

De Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars helpt u de Zorgverzekering van Delta Lloyd te vergelijken met andere aanbieders.

Naar boven