Totaaloplossing voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Voor MKB bedrijven (<1,25 miljoen loonsom)

Als werkgever bent u maar liefst 12 jaar financieel verantwoordelijk voor zieke werknemers. In die periode krijgt u te maken met een wirwar aan partijen en regels. En dan verandert de wetgeving op het gebied van de sociale zekerheid ook nog eens voortdurend! Veel werkgevers kunnen er geen touw meer aan vastknopen. Delta Lloyd helpt u graag uw weg te vinden in deze wirwar. Met onze totaaloplossing voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid hebt u zelf de touwtjes in handen. Zo houdt u de controle over de re-integratie en de kosten. En helpt u zieke werknemers om gemotiveerd en duurzaam aan het werk te gaan én te blijven.

Grafiek dekking Gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid
Ontrafel de WGA wirwar
  • 12 jaar financiële zekerheid
  • Wetgevingproof
  • Extra steun in de rug bij re-integratie
  • Regelgemak

Uw voordelen

afb- eurorekenicoon

Wij dragen voor u het financiële risico, gedurende de volledige periode dat u wettelijk verantwoordelijk bent voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Ook betalen wij mee aan re-integratie. Zo beperkt u de kans op financiële verrassingen tot een minimum.

wetgeving-icoon

U voldoet aan alle wettelijke verplichtingen op het gebied van verzuimbegeleiding en re-integratie, zoals de Wet verbetering poortwachter. Ook krijgt u ondersteuning bij de inrichting en uitvoering van het eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet en de WGA.

casemanager1-icoon

Naast complete verzuimbegeleiding kunt u rekenen op extra specialistische begeleiding bij langdurige ziekte en arbeidsongeschiktheid, en bij werknemers die ziek uit dienst gaan. Zo krijgen u en uw werknemers extra steun in de rug op de momenten waarop dit het verschil maakt.

iso-icoon

Inkomensverzekeringen die u bij ons afsluit, kunt u inzien en beheren in uw eigen digitale omgeving: Mijn Delta Lloyd. Dit online kanaal is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Ook geeft u hier snel en eenvoudig de gegevens door voor de jaarlijkse aanpassing van uw verzekeringen.