Arbodienstverlening via Delta Lloyd

Is een werknemer ziek? Dan bent u verplicht om u deskundig te laten ondersteunen bij de begeleiding en re-integratie van uw zieke werknemer. U kunt hiervoor een contract sluiten met een arbodienst. De arbodienst beoordeelt of uw werknemer arbeidsongeschikt is. En zij zijn ervoor om uw werknemer snel, verantwoord en duurzaam aan het werk te krijgen. Ook kunnen ze u ondersteunen bij de uitvoering van  de Wet verbetering poortwachter.

Samenwerking met Richting, ArboNed, Zorg van de Zaak en Arbo Unie

U kunt zelf uw (gecertificeerde) arbodienst kiezen. Of u kunt de Delta Lloyd Ziekteverzuimverzekering aanvullen met arbodienstverlening van Richting, ArboNed, Zorg van de Zaak (Arbo Vitale& MaetisArdyn) of Arbo Unie. Met deze arbodiensten hebben wij heldere werkafspraken over de verzuimbegeleiding, kosten, bereikbaarheid en uitwisseling van gegevens.

Kiest u ervoor om de ziekteverzuimverzekering aan te vullen met arbodienstverlening van ArboNed, Zorg van de Zaak (Arbo Vitale & MaetisArdyn), Arbo Unie of Richting? Dan profiteert u van de volgende voordelen bij de samenwerking tussen Delta Lloyd en deze arbodiensten:

  • Uitgebreide arbodienstverlening en casemanagement tegen aantrekkelijke tarieven.
  • Optimale bereikbaarheid. U hebt een vaste gesprekspartner.
  • Persoonlijke en sectorgerichte aanpak.
  • Onafhankelijk advies over re-integratiemogelijkheden.
  • Ziek- en herstelmeldingen snel en makkelijk online doorgeven.
  • Inzicht in de verzuimbegeleiding en de stappen die zijn ondernomen,
  • Korte communicatielijnen tussen Delta Lloyd en de arbodienst.

Zo bent u verzekerd van deskundige ondersteuning bij de begeleiding en re-integratie van uw zieke werknemer. En kan Delta Lloyd een eventuele claim snel en correct verwerken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de arbodienstverlening van ArboNed, Zorg van de Zaak (Arbo Vitale &)MaetisArdyn, Arbo Unie of Richting en de daarbij behorende pakketten en tarieven? Download de brochure onder het kopje 'Downloads'.

Downloads

Kennistest Verzuim

Bent u zich voldoende bewust van de (financiële) risico's van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid voor uw bedrijf? Test het met de kennistest voor verzuim en arbeidsongeschiktheid!

Verzuimbeleid in 10 stappen

Lees hier hoe u uw eigen verzuimbeleid in 10 stappen vormgeeft.