Dé verzekeringsoplossing voor zakelijke dienstverleners

Speciaal voor zakelijke dienstverleners biedt Delta Lloyd het Ondernemerspakket Zakelijke Dienstverlening. Met dit pakket bent u verzekerd voor de grootste risico’s in uw branche. En bovendien helpen wij u deze risico’s te minimaliseren.

Zakelijke dienstverlening

Direct doorwerken bij schade

Hebt u schade? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder met uw werk. Binnen het Ondernemerspakket bieden we u daarom naast een financiële vergoeding ook praktische oplossingen. Zo krijgt u toegang tot tijdelijke kantoorruimte bij u in de buurt als u schade lijdt waardoor u niet verder kunt op uw eigen werklocatie. Dan kunt u snel weer aan de slag en beperken we samen de gevolgen van de schade voor u en uw klanten.

Aantrekkelijke pakketkorting voor ondernemers

De verzekeringen in het Ondernemerspakket hebben scherpe premies. En vanaf drie verzekeringen krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot wel 12,5 procent.

Belangrijke verzekeringen voor de Zakelijke Dienstverlening

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Uw klanten vertrouwen op uw diensten. Daarom besteedt u alle zorg en aandacht aan uw werk. Toch kan het voorkomen dat u soms een fout maakt. Zelfs een kleine fout kan grote financiële gevolgen hebben, voor uw klant én voor u.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw onderneming tegen schadeclaims door beroepsfouten. Zo voorkomt u dat een fout de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengt. Bij Delta Lloyd is bovendien altijd een uitloopdekking meeverzekerd. Daarmee zijn beroepsfouten die u tijdens de verzekeringstermijn hebt gemaakt, ook na opzeggen van de verzekering nog gedekt.

Meer over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Veroorzaakt uw bedrijf schade of letsel bij anderen? Dan kunnen zij de schade op u verhalen. Bijvoorbeeld als een van uw medewerkers onder werktijd een ongeluk krijgt. Of als u bij één van uw klanten per ongeluk een materiële schade veroorzaakt. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf.

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) beschermt u uw bedrijf
tegen de directe schade aan personen of zaken die u of uw werknemers veroorzaken.
En bij Delta Lloyd bent u ook verzekerd voor de (gevolg)schade die hieruit voortkomt.

Meer over de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

All Risk Computer & Elektronica

Als zakelijk dienstverlener hebt u uw computerapparatuur hard nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden, denk aan uw smartphone, tablet of laptop. Bij schade of diefstal van deze elektronica lopen de kosten al snel op en kunt u bovendien niet door met uw werk. Kostbaar en vervelend! Met de All Risk Computer & Elektronica dekking bent u hiervoor verzekerd. Meer over de All Risk Computer & Elektronica dekking.

Wilt u ook andere elektronica, zoals uw beveiligingsinstallatie of airconditioning, verzekeren? Bekijk dan de Elektronica- en Apparatuurverzekering (EAV). Hiermee verzekert u in één keer al uw elektronica en apparatuur. 

Gaat u vaak naar het buitenland en neemt u meer dan € 10.000,- aan apparatuur mee? Bekijk dan de Computer Simple Risk verzekering.

Brand- en huurdersbelangverzekering

Sommige risico’s kunt u als ondernemer niet uitsluiten. Is uw bedrijf bijvoorbeeld goed verzekerd tegen schade door brand, inbraak of storm?

Met de Brandverzekering verzekert u uw eigen bedrijfspand tegen de meest voorkomende schadeoorzaken. Huurt u een pand? Dan kunt u met een Huurdersbelangverzekering de wijzigingen verzekeren die u in het gehuurde pand aanbrengt. In beide gevallen kunt u een garantie tegen onderverzekering afsluiten, waardoor u in geval van schade altijd voldoende verzekerd bent.

Maar uw probleem gaat natuurlijk verder dan de materiële schade. U wilt immers snel weer aan de slag om uw opdrachtgevers te helpen. Wij begrijpen dit en bieden u een aantal diensten die verder gaan dan het uitkeren van schade. Zo kunt u snel weer aan de slag.

  • U kunt ervoor kiezen om uw schade door ons te laten herstellen. Zonder dat u hier zelf achteraan hoeft te gaan.
  • Kunt u niet verder op uw werklocatie? Dan bieden wij u binnen het Ondernemerspakket toegang tot tijdelijke vervangende kantoorruimte bij u in de buurt.

Inventarisverzekering

Als zakelijk dienstverlener hebt u wellicht geen grote voorraden nodig voor uw business, maar toch kunnen de kosten van uw inventaris aardig oplopen. Denk maar aan de kosten voor uw printerinstallatie, opslag, bureaus, enzovoort. Door brand, inbraak, storm- of waterschade kunt u in één klap worden geconfronteerd met een grote kostenpost. Een Inventarisverzekering beschermt u hiertegen. En ook voor uw inventaris kunt u een garantie tegen onderverzekering afsluiten, zodat u altijd voldoende verzekerd bent om uw verloren inventaris volledig te vervangen.

Meer over de inventarisverzekering.

Verzekeringen die u kunt overwegen in uw branche

Zakelijke Autoverzekering

Als zakelijk dienstverlener bent u waarschijnlijk regelmatig op de weg voor afspraken met opdrachtgevers. Uw bedrijfsauto is dan onmisbaar en deze moet ten minste WA verzekerd zijn.

Met de Zakelijke Autoverzekering van Delta Lloyd kiest u voor een complete dekking. Bij een casco dekking profiteert u bovendien van een nieuwwaarderegeling en aanschafwaarderegeling van drie jaar. En zijn de achteraf gemonteerde accessoires standaard tot € 5.000 meeverzekerd. 

U ontvangt u tijdens de reparatie van uw auto een vervangende auto, indien uw auto hersteld wordt bij een herstelbedrijf uit het Schadegarantnetwerk. Zo blijft uw bedrijf in beweging. Bovendien bieden we een hoge no-claimkorting of bonuskorting: die kan oplopen tot wel 82 procent.

Meer over de zakelijke autoverzekering.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

Zakelijke conflicten kunnen al snel duur uitpakken voor uw onderneming. Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering van Delta Lloyd is uw bedrijf goed beschermd.

Zo hebt u bij zakelijke conflicten toegang tot deskundige juridische hulp en advies door de juristen van DAS. Bijvoorbeeld als u een conflict hebt met een medewerker of één van uw klanten. Daarnaast kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de incassoservice voor het incasseren van openstaande facturen. De incassoservice werkt op basis van het no-cure-no-pay principe. Dus als we geen resultaat voor u boeken, betaalt u niets.

Meer over de zakelijke rechtsbijstandverzekering.

Bedrijfsschadeverzekering

Is uw schade zo ingrijpend dat uw bedrijf tijdelijk stilvalt? Dan loopt u omzet mis, terwijl uw vaste kosten doorlopen. De Bedrijfsschadeverzekering verzekert u voor de misgelopen brutowinst door schade. Bovendien ondersteunen we u bij het herstellen van de normale gang van zaken in uw bedrijf, bijvoorbeeld door tijdelijke kantoorruimte beschikbaar te stellen. Zo krijgt u uw onderneming snel weer op gang.

Meer over de bedrijfsschadeverzekering.

Glasverzekering

Is een ruit van uw bedrijfspand kapot? De Glasverzekering dekt glasbreuk door bijna alle onverwachte gebeurtenissen.

Meer over de glasverzekering.

Overige verzekeringen mogelijk in het verzekeringspakket

Advies op maat

Wilt u nog meer weten over de risico’s die uw bedrijf allemaal loopt? Een onafhankelijk verzekeringsadviseur helpt u graag verder. Samen bespreekt u uw situatie en de adviseur maakt een uitgebreide risicoanalyse. Na uw gesprek ontvangt u een gedetailleerd en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. Uw adviseur stelt samen met u vast voor welke risico’s u een verzekering kunt afsluiten.