Zakelijke Dienstverlening in beeld

Als zakelijk dienstverlener levert u advies of personeel aan andere organisaties. Of neemt u hen werk uit handen. Bijvoorbeeld als accountant, adviseur, reclamemaker of architect. Zo levert u een waardevolle bijdrage aan andere organisaties. Om u hierbij te helpen, leveren wij graag een bijdrage aan uw onderneming met onze branche-informatie, preventietips en verzekeringspakketten op maat.

Zakelijke dienstverlening

Weet wat er speelt

Als u weet wat er speelt in uw branche, kunt u zakelijke kansen optimaal benutten. Op deze branche-informatiepagina leest u over ontwikkelingen die uw markt beïnvloeden, zoals de economie, technologie en politiek en wetgeving.

Branche informatie Zakelijke Dienstverlening

Praktische preventietips voor ondernemers

Ondernemen is risico’s nemen. Maar de omvang van die risico’s hebt u voor een deel zelf in de hand. Door alert te zijn en vooraf zelf maatregelen te nemen, kunt u de risico’s en alle gevolgen daarvan verkleinen.

Preventietips

Oplossingen op maat

Met ons verzekeringspakket speciaal voor zakelijk dienstverleners bent u altijd goed gedekt én helpen we u risico’s te minimaliseren. De verzekeringen in het pakket zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo bent u dus nooit over- of onderverzekerd. Hebt u toch schade? Dan bieden wij naast een financiële vergoeding ook oplossingen waarmee u direct weer verder kunt werken.

Verzekeringspakket zakelijk dienstverleners