Transportverzekeringen

Delta Lloyd biedt een uitgebreid aanbod aan transportverzekeringen en verzekeringen voor uw wagenpark. Of u nu uw eigen goederen vervoert of goederen vervoert voor anderen.

Aansprakelijkheidsverzekering voor logistieke risico's

Speciaal voor bedrijven die goederen vervoeren, opslaan of overslaan in opdracht van anderen is er de Logistieke Aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering verzekert schade die ontstaat bij dit transport.

Goederentransportverzekering

Vervoert een professionele transporteur uw producten? Met de Goederentransportverzekering verzekert u de lading tegen schade. Zo verkleint u financiële risico’s bij verlies of beschadiging van uw goederen. Wilt u vooral eigen vervoer verzekeren? Er is ook een eenvoudigere Goederentransportverzekering binnen Het Ondernemerspakket.

Verzekeringen voor uw wagenpark

Delta Lloyd heeft uitgebreide verzekeringen voor uw bedrijfsauto’s. Hebt u vijf of meer vrachtauto's, bestelauto's en zakelijke personenauto's? Dan krijgt u korting en extra ondersteuning met onze Wagenparkverzekering.

Binnenvaarttransport

Verzorgt u goederentransport in de binnenvaart? Met de Binnenvaart Cascoverzekering verzekert u (casco)schade aan uw schip. Ook vergoedt deze verzekering de schade die u bij een aanvaring veroorzaakt.

Profiteer van pakketkorting

Breng uw bedrijfsverzekeringen onder in één overzichtelijk pakket.