Bearlock

Voorkom autodiefstal met het BearLock versnellingsslot

  • Aanschaf en inbouw BearLock® voor slechts € 450,-
  • Betere diefstalbeveiliging voor uw (bedrijfs)auto
  • Voor zakelijke personenauto’s en bestelwagens

Wat is BearLock?

Autodieven weten steeds vaker zonder braakschade auto’s te stelen. Door het motormanagement van uw (bedrijfs)auto te hacken, nemen zij relatief eenvoudig uw (bedrijfs)auto mee. Volkswagens jonger dan drie jaar zijn vooral in trek. BearLock is een mechanisch versnellingsslot waarmee u autodiefstal voorkomt en is VbV/SCM gecertificeerd. BearLock bestaat ruim twintig jaar en heeft zijn effectiviteit bewezen.

Hoe werkt Bearlock?

Het BearLock beveiligingssysteem is eenvoudig in gebruik: na een simpele vergrendeling van de versnelling wordt de sleutel uit de BearLock gehaald en is uw (bedrijfs)auto beveiligd en onaantrekkelijk voor diefstal.

De BearLock is beschikbaar voor vrijwel elk model (bedrijfs)auto of bestelauto en is bovendien gratis meeverzekerd in de zakelijke autoverzekering.

Waarom deze preventiemaatregel?

Met BearLock voorkomt u diefstal van uw zakelijke personenauto's en bestelwagens en komt de bedrijfscontinuïteit niet in gevaar. Dit aanbod geldt voor vrijwel elk model (bedrijfs)auto's en bestelwagens.

Korting op aanschaf en inbouw

Maakt u gebruik van een zakelijke personen- of bestelautoverzekering van Delta Lloyd? Dan ontvangt u een aanzienlijke korting op de BearLock. Wanneer het slot wordt ingebouwd door een BearLock-installatiebedrijf dat samenwerkt met Delta Lloyd, kost het versnellingsslot inclusief inbouw slechts € 450,- (exclusief BTW). Dit diefstalpreventie-systeem heeft een garantie van tien jaar.

Premiekorting voor Volkswagens

Uit de diefstalstatistieken blijkt dat er steeds vaker jonge personen- en bestelauto’s worden gestolen, vooral van Volkswagen. Door dit verhoogde diefstalrisico ontvangt u bij installatie van een BearLock in een Volkswagen, 50% korting op de diefstalpremie. Deze premiekorting geldt ook wanneer er al eerder een BearLock in de Volkswagen is geïnstalleerd. De BearLock moet dan wel gebruikt worden. Wanneer dit niet het geval is, wordt het eigen risico bij diefstal met € 250,- verhoogd.

Afhankelijk van onder andere de cataloguswaarde van de Volkswagen is de BearLock gemiddeld na drie jaar terugverdiend. Het belangrijkste is natuurlijk dat door diefstal te voorkomen, de bedrijfsactiviteiten ongestoord kunnen worden voortgezet.

Maak een installatie-afspraak

Bel 053 - 428 60 82 voor meer informatie of om een afspraak te maken met een erkend BearLock-installatiebedrijf bij u n de buurt. Op www.bearlock.nl vindt u meer informatie over de BearLock.