Delta Lloyd helpt de transportsector

Delta Lloyd helpt de transportsector

Delta Lloyd helpt de transportsector

U heeft er veel voor over om uw wagenpark op de weg te houden. Stilstaan is eigenlijk geen optie. Maar recessie, strenge Europese wetgeving en een tekort aan beschikbare chauffeurs maken het er niet makkelijker op. Het in goede conditie houden van zowel wagenpark als chauffeurs is voor de continuïteit van essentieel belang.

Om uw goed op weg te houden heeft Delta Lloyd toegespitste verzekeringen ontwikkeld. Zoals de voordelige vrachtautoverzekering met een uitgebreide repatriëringdekking en de blijvend in prijs verlaagde Aansprakelijkheids-verzekering voor transportbedrijven. Hiernaast dekt Delta Lloyd ook de ladingen van logistieke dienstverleners.

Met de Goederentransportverzekering en de Logistieke Aansprakelijkheidsverzekering zijn transportbedrijven volledig en optimaal gedekt. Ook fleetmanagement draagt bij aan de continuïteit van hun bedrijfsvoering. In deze moeilijke tijden zal Delta Lloyd de volledige kosten op zich nemen voor fleetmanagement. Op deze manier kunt u nu kosteloos fleetmanagement gebruiken bij het afsluiten van verzekeringen voor het wagenpark!

Verbeterde vrachtautoverzekering!

Per direct is de uitgebreide repatriëringdekking standaard opgenomen in de voorwaarden.

Verlaagd tarief!

Tarief aansprakelijkheids-verzekeringen voor transportbedrijven blijvend verlaagd.

Fleetmanagement nu geheel kosteloos

Overige transportverzekeringen

Overige verzekeringen

Naast specifieke transportverzekeringen biedt Delta Lloyd nog meer verzekeringen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw tussenpersoon. Mocht u nog geen tussenpersoon hebben, dan kunt u via onderstaande button een adviseur zoeken in uw buurt.