Het Ondernemerspakket Detailhandel

Dé verzekeringsoplossing voor de detailhandel

Speciaal voor ondernemers in de detailhandel biedt Delta Lloyd Het Ondernemerspakket Detailhandel. Met dit pakket bent u verzekerd voor de grootste risico’s in uw branche. En bovendien helpen wij u deze risico’s te minimaliseren.

Detailhandel

Bij schade blijft uw winkel open

We helpen u met tips om schade te voorkomen. Hebt u toch schade? Dan wilt u natuurlijk dat uw winkel open blijft. Wij helpen u daarbij. Niet alleen financieel, maar vooral met praktische oplossingen. Als uw winkel bijvoorbeeld door brand of waterschade is getroffen, zoeken wij samen met u naar een oplossing. Dat kan een tijdelijke winkelruimte zijn of een pop-up store bij u in de buurt. We helpen u met het informeren van uw klanten over uw tijdelijke locatie. Ook helpen wij u om uw voorraad zo snel mogelijk aan te vullen. Op deze manier kunt u uw klanten blijven bedienen en beperken we samen de gevolgen van de schade voor u en uw klanten.

Ook uw webwinkel is bij ons goed verzekerd

Steeds meer ondernemers hebben een webwinkel. Natuurlijk zijn deze webwinkels bij ons ook goed verzekerd. Bijvoorbeeld als u aansprakelijk bent als gevolg van de verkoop van zaken via uw webwinkel. Misschien verstuurt u pakketjes; ook die kunt u verzekeren in Het Ondernemerspakket. Ten slotte bieden wij hulp bij het herstellen van dataschade als uw website is aangevallen door hackers en geven wij u advies om dit soort situaties te voorkomen..

Aantrekkelijke pakketkorting voor ondernemers

De verzekeringen in Het Ondernemerspakket hebben scherpe premies. Sluit u drie of meer verzekeringen? Dan krijgt u ook nog pakketkorting, die kan oplopen tot wel 12,5%.

Belangrijke verzekeringen voor Detailhandel en Webwinkels

Bedrijfsschadeverzekering

U bent ondernemer en u wilt uw klanten zo goed mogelijk bedienen. Een schade aan uw winkel kan zo ingrijpend zijn dat u uw winkel moet sluiten. Dan loopt u omzet mis, terwijl uw vaste kosten doorlopen. Hebt u een Bedrijfsschadeverzekering? Dan vergoeden wij de misgelopen brutowinst.

Wij bieden niet alleen een financiële vergoeding. Wij helpen u ook om uw winkel weer zo snel mogelijk te openen. Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing, bijvoorbeeld een tijdelijke winkelruimte bij u in de buurt. Op deze manier kunt u uw klanten blijven bedienen.

Meer over de Bedrijfsschadeverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven

Als ondernemer probeert u zorgvuldig te werken. Toch kan het gebeuren dat er iets niet goed gaat en een klant of werknemer een schadeclaim bij u indient. Bijvoorbeeld vanwege een ongeval in de winkel. Een schadeclaim of rechtszaak kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf.

Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven verzekert u uw bedrijf tegen schade aan personen en zaken die u of uw werknemers veroorzaken. U beperkt dan uw financieel risico aanzienlijk bij schadeclaims.

Meer over de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven.

Elektronica- en Apparatuurverzekering

Uw kassasystemen en uw computers zijn belangrijk voor de boekhouding van uw winkel. Hebt u schade aan uw kassasysteem door bijvoorbeeld brand? Dan heeft dat gevolgen voor uw bedrijf.

Met de Elektronica- en Apparatuurverzekering verzekert u al uw elektronische apparatuur in uw (web)winkel tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand of diefstal na een inbraak. De gegevens in uw kassasysteem of computer kunnen verloren gaan door bijvoorbeeld hacken of virussen. U kunt zich daarom aanvullend verzekeren tegen onder andere data- en softwareschade. Een professionele datahersteller probeert de gegevens dan te herstellen.

Meer over de Elektronica- en Apparatuurverzekering.

Inventarisverzekering

Door brand of inbraak kan uw inventaris beschadigd raken of verloren gaan. Dat maakt schade aan een inventaris al snel een grote kostenpost. Denk hierbij aan de kosten van uw winkelinterieur, uw computer of kassa.

Met de Inventarisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw inventaris door brand, storm, water en diefstal na inbraak. Op de Inventarisverzekering bieden we altijd een extra dienst: garantie tegen onderverzekering (GTO). Met garantie tegen onderverzekering bent u altijd voldoende verzekerd om uw verloren inventaris volledig te vervangen of te laten herstellen.

Meer over de Inventarisverzekering.

Goederenverzekering

De goederenvoorraad is vrijwel altijd erg belangrijk voor een bedrijf. Het verlies van de goederenvoorraad door bijvoorbeeld brand of diefstal kan een bedrijfsstilstand betekenen.

Met de Goederenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw goederenvoorraad door brand, storm, water en diefstal na inbraak. De goederenverzekering sluit u altijd af inclusief garantie tegen onderverzekering (GTO). Daarmee bent u altijd voldoende verzekerd om bij schade de verloren goederenvoorraad volledig te vervangen.

Meer over de Goederenverzekering.

Gebouwen- en Huurdersbelangverzekering

Met een Gebouwenverzekering verzekert u uw bedrijfspand tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm en water. Huurt u een bedrijfspand? Met de verzekering voor Huurdersbelang verzekert u de wijzigingen die u zelf in het gehuurde pand aanbrengt. Bijvoorbeeld een airco, CV of een keuken. 

Een Gebouwen- en Huurdersbelangverzekering sluit u altijd met garantie tegen onderverzekering (GTO). Bij schade zijn uw bedrijfspand en/of de wijzigingen die u hebt aangebracht altijd voldoende verzekerd. 

Hebt u schade en kan deze snel gerepareerd worden? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder in uw winkel. Ons schadeherstelnetwerk ‘Zorgeloos Herstel’ helpt u hierbij, zonder dat u er zelf achteraan hoeft te gaan. Binnen 24 uur komt er iemand bij u langs die de schade herstelt.


Goederentransportverzekering

U hebt voor uw onderneming misschien een auto om goederen te vervoeren. Bijvoorbeeld de goederen die u heeft ingekocht of bestellingen die u bij klanten aflevert. Schade aan de lading van uw auto kan dan behoorlijk oplopen. Met een goederentransportverzekering hebt u de keuze om goederen te verzekeren tegen verlies of beschadiging tijdens het transport. 

U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld gereedschappen of andere bedrijfsmiddelen te verzekeren tegen schade tijdens transport.


Verzekeringen die u kunt overwegen in uw branche

Zakelijke Autoverzekering

U bent ondernemer in de detailhandel, misschien bent u regelmatig op de weg voor afspraken met leveranciers of bezoeken aan klanten. Uw bedrijfsauto is dan onmisbaar.

Met de Zakelijke Autoverzekering van Delta Lloyd kiest u voor een complete dekking. Natuurlijk de verplichte WA-dekking, maar bij een casco-dekking profiteert u bovendien van een nieuwwaarderegeling en aanschafwaarderegeling van drie jaar. Dat betekent dat we in veel gevallen een nieuwe auto betalen, of een vergelijkbare occasion als die niet ouder was dan drie jaar.

Hebt u zelf accessoires aangebracht, dan zijn die standaard tot € 5.000,- meeverzekerd. Bovendien bieden we een hoge no-claimkorting of bonuskorting: die kan oplopen tot wel 82 procent.

U ontvangt tijdens de reparatie van uw auto een vervangende auto. Daarvoor moet uw auto wel hersteld worden bij een herstelbedrijf uit het Schadegarantnetwerk. Laat u uw auto herstellen bij een andere garage, dan moet u zelf afspraken maken over vervangend vervoer.

Meer over de Zakelijke Autoverzekering.

Zakelijke Bestelautoverzekering

Als ondernemer in de detailhandel leveren u of uw werknemers misschien bestellingen af bij klanten. Een goede verzekering voor schade aan uw bestelauto of de inzittenden is dan onmisbaar.

Kiest u voor een Zakelijke Bestelautoverzekering met een WA- verzekering met Beperkt Casco of met Volledig Casco, dan profiteert u van een aanschafwaarderegeling van drie jaar. Ook zijn de achteraf gemonteerde accessoires standaard tot € 5.000 meeverzekerd en kan de bonuskorting oplopen tot tachtig procent.

Hebt u toch schade? Dan hanteren wij een gunstige terugvalregeling, u gaat daardoor niet in één keer veel meer premie betalen. Ook zorgen wij voor een snelle afhandeling. Via onze Select Autoschade Service werken we samen met professionele autoschadebedrijven uit het Schadegarantnetwerk. U kunt dan snel weer verder met uw werk.

Meer over de Zakelijke Bestelautoverzekering.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

Zakelijke conflicten kunnen al snel duur uitpakken voor uw onderneming. Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering van Delta Lloyd is uw bedrijf goed beschermd.

Zo hebt u bij zakelijke conflicten toegang tot deskundige juridische hulp en advies van de juristen van DAS. Bijvoorbeeld als u een conflict hebt met een medewerker of één van uw klanten. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van onze incassoservice: het incasseren van openstaande rekeningen. De incassoservice werkt op basis van het no-cure-no-pay principe. Dus als we geen resultaat voor u boeken, betaalt u niets.

Meer over de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering.

Overige verzekeringen mogelijk in Het Ondernemerspakket Detailhandel

Advies op maat

Wilt u nog meer weten over de risico’s die uw bedrijf allemaal loopt? Een onafhankelijk verzekeringsadviseur helpt u graag verder. Samen bespreekt u uw situatie en de adviseur maakt een uitgebreide risicoanalyse. Na uw gesprek ontvangt u een gedetailleerd en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. Uw adviseur stelt samen met u vast voor welke risico’s u een verzekering kunt afsluiten.