Bedrijfspand verzekeren

Verzekeringen voor in en om uw bedrijfsgebouwen

Sommige risico’s kunt u als ondernemer niet uitsluiten. Is uw bedrijf goed verzekerd tegen schade door brand, inbraak of storm? Bij Delta Lloyd kunt u zeer complete verzekeringen afsluiten voor uw bedrijfspand, voorraad en inventaris. Ook voor risicomanagement en preventieadvies bent u aan het juiste adres.

Verzekering bedrijfspand

Uw bedrijfspand verzekert u met de Gebouwenverzekering. Deze verzekering dekt schade aan het bedrijfsgebouw en alles wat eraan vast zit.

Glasverzekering bedrijfspand

Is een ruit van uw bedrijfspand kapot? Of een vitrine of toonbank? De Glasverzekering dekt glasbreuk door bijna alle onverwachte gebeurtenissen.

Verzekeringen voor inventaris en voorraad

Niet alleen uw bedrijfspand, maar ook uw voorraad en inventaris vertegenwoordigen een grote waarde. Delta Lloyd biedt diverse verzekeringen aan voor zaken in en om uw bedrijfspand.

Elektronica, computers en apparatuur

Computers, apparaten en speciale instrumenten zijn essentieel voor uw bedrijfsvoering. Met de Elektronica- en apparatuurverzekering verzekert u in één keer al uw elektronica en apparatuur. Wilt u alleen computers en randapparatuur verzekeren? Dat kan met de Computer Simple Risk verzekering.

Milieuschade rond uw bedrijf

Ook het terrein waar uw pand staat of uw landbouwgrond kan vervuild raken. De kosten van het opruimen kunnen hoog zijn. Met de milieuschadeverzekering worden die kosten snel vergoed.

Inventariseer uw risico’s

Weet u welke risico’s uw bedrijf loopt? Doe een snelle check met de Risicosan.