Verzekeringen voor agrarische bedrijven

Delta Lloyd kent de risico's van de agrarische sector. U kunt al uw risico's binnen het Agrarisch Ondernemerspakket dekken. Met de producten uit dit pakket kunt u uw zakelijke en privéverzekeringen combineren.

Behoudt uw winst tijdens bedrijfsschade

Uw bedrijf kan door brand, blikseminslag, storm of inbraak (gedeeltelijk) stil komen te liggen. U hebt dan minder inkomen en moet kosten maken om de schade te herstellen. De Agrarische Bedrijfsschade verzekering vergoed de misgelopen winst en de extra bijkomende schadekosten.

Agrarische Bedrijfsschadeverzekering

Verzekerd tegen schadeclaims: privé en zakelijk

Het kan zijn dat u of uw bedrijf schade bij anderen veroorzaakt. U loopt dan het risico om hiervoor aansprakelijk te worden gesteld. Denk aan uw producten die schade bij anderen veroorzaken. Of letselschade bij uw werknemers tijdens het uitvoeren van werkzaamheden voor uw bedrijf. De Agrarische Aansprakelijkheidsverzekering beschermd u zowel privé als zakelijk tegen dergelijke schadeclaims.

Agrarische Aansprakelijkheidsverzekering

Verontreiniging van bodem of water?

Door de uitvoeringen van uw bedrijf kan schade aan grond of water ontstaan. Het is mogelijk dat uw bedrijf financieel verantwoordelijk wordt gesteld voor het schoonmaken van vervuild bodem en water. Het kan ook andersom. Uw bedrijf kan schade lijden door milieuvervuiling. Met de Milieuschadeverzekering is uw agrarisch bedrijf in beide gevallen verzekerd. 

Milieuschadeverzekering

Speciaal voor de agrarische bedrijven

Met Agrarisch Ondernemerspakket regelt u al uw zakelijke en privéverzekeringen in één keer!

Welk risico loopt u?

Wilt u weten welke risico's u in uw branche loopt? Doe dan de risicoscan voor ondernemers!