Aansprakelijkheidsverzekeringen

U wilt uw bedrijf verzekeren tegen schade die u en uw werknemers bij anderen veroorzaken? Afhankelijk van uw beroep en branche biedt Delta Lloyd verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen aan.

Is een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verplicht?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht. Het is wel een verstandige keuze. Uw bedrijf is aansprakelijk wanneer u of een medewerker tijdens het werk schade of letsel toebrengt aan anderen. De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen.

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Aansprakelijkheid voor beroepsfouten

Geeft u een verkeerd advies of voert u werk uit voor anderen dat onverwachte gevolgen heeft? De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering geeft bescherming van uw eigen vermogen en bedrijf bij claims als gevolg van beroepsfouten.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheid van bestuurders

Als bestuurder, commissaris of toezichthouder van een organisatie kunt u ook aansprakelijk gesteld worden voor schade. De Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen deze risico’s, maar helpt ook bij het verweer tegen de claim.

Bestuurdersaansprakelijksverzekering

Speciaal voor zorginstellingen, agrarische en watersportbedrijven

Iedere branche heeft te maken met specifieke risico’s. Delta Lloyd kent deze risico's. De aansprakelijkheidsrisico's van aannemers, zorginstellingen, agrarische, logistieke en watersportbedrijven zijn zo specifiek dat we voor elk van deze branches een aparte verzekering aanbieden.

Welk risico loopt u?

Wilt u weten welke risico's u in uw specifieke branche loopt? Doe dan de risicoscan voor ondernemers!

Alle verzekeringen in één pakket

Sluit al uw zakelijke verzekeringen in één keer af met het scherp geprijsde Ondernemerspakket.