Natuurelementen

Storm

Regen, onweersbuien, storm en hevige sneeuw- en hagelbuien komen regelmatig voor en zijn niet te voorkomen. Maar wat kun je doen om schade door deze weersinvloeden te voorkomen?

Lees hier verder

Sneeuw en regen

Het weer in Nederland kan onstuimig zijn. Dat leidt soms tot schade aan gebouwen, installaties, machines en apparatuur. En tot letsel. Door hevige regenbuien en zware sneeuwval, bijvoorbeeld.

Lees hier verder over sneeuw en regen

Hagel

Hagelbuien komen niet alleen in de winter voor, maar ook in andere jaargetijden. Zelfs in de zomer. Als er geen maatregelen worden genomen kan een hagelbui tot forse schade leiden.

Lees hier verder over hagel

Bliksem en inductie

Dat een rechtstreekse blikseminslag tot schade kan leiden is bekend. Maar weet u dat een indirecte inslag in de omgeving van uw gebouw ook tot grote schade kan leiden?

Lees hier verder over bliksem en inductie

Horizontale waterschade

Er stromen grote rivieren door Nederland en een groot deel van het land ligt onder zeeniveau. Staat uw bedrijf in de stroombedding van een rivier? Of in een laag deel van het land? Dan bestaat de kans op waterschade.

Lees hier verder over horizontale waterschade

Klimaatverandering

Nederland is door klimaatverandering al met 1,7 graden opgewarmd. En dat betekent gevolgen voor de weersomstandigheden. Die zijn extremer en zullen nog extremer worden.

Lees hier verder over klimaatverandering

Welk risico loopt u?

Wilt u weten welke risico's u in uw specifieke branche loopt? Doe dan de risicoscan voor ondernemers!

Alle verzekeringen in één pakket

Sluit al uw zakelijke verzekeringen in één keer af met het scherp geprijsde Ondernemerspakket.