Waarom Delta Lloyd als pensioenpartner?

Dekkingsgraden van pensioenfondsen en de financiële situatie van verzekeraars zijn de laatste jaren veel in het nieuws. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een financieel gezonde pensioenuitvoerder. Bij Delta Lloyd weet u dat u klant bent bij een stabiele en betrouwbare verzekeraar. We hebben geheel op eigen kracht de crisis doorstaan. Dit doen we op basis van onze drie kernwaarden: eerlijk, toegankelijk en samenwerken.

Vanaf 1807 zijn we een vertrouwde partner voor verzekeren, pensioenen, bankieren en beleggen. We hebben één doel: zekerheid bieden voor onze klanten, nu en in de toekomst.

Vakmanschap en deskundigheid

Waarom Delta Lloyd als pensioenpartner? Omdat wij uw pensioenvermogen deskundig beheren. Focus op financiële degelijkheid, langetermijndoelen en slim risicomanagement. Wij investeren in een duurzame relatie. Sommige klanten hebben hun pensioenregeling al meer dan 45 jaar bij Delta Lloyd. Dat maakt Delta Lloyd een betrouwbare partner op het gebied van pensioen.

Begrijpelijke producten en communicatie

Begrijpelijke pensioenproducten en pensioencommunicatie voor u en uw werknemers. Pensioen is voor mensen een lastig onderwerp. Wij vinden het belangrijk dat uw werknemers weten hoeveel ze aan pensioen opbouwen en of dat genoeg is voor later. Daarom kunnen uw werknemers de pensioenplanner gebruiken. Ook hebben wij uitlegvideo’s gemaakt over belangrijke pensioenonderwerpen.

Klanten over Delta Lloyd

Wij streven naar goede dienstverlening met oog voor uw situatie. Lees meer over de ervaringen van andere klanten.

Meer over Delta Lloyd

Onze pensioenactiviteiten vallen onder Delta Lloyd Verzekeringen.