Ondersteuning door relatiemanager

Welke hulp kunt u verwachten van uw relatiemanager?

Uw eigen relatiemanager is uw vaste contactpersoon bij Delta Lloyd. Hij beheert uw pensioenregeling en houdt u op de hoogte van veranderingen in wetten en regels.

  • Altijd een vast contactpersoon
  • Team van specialisten
  • Toelichting op alle communicatie

Uw relatiemanager staat voor u klaar

Ook informeert hij u over ontwikkelingen in de pensioenmarkt. Uiteraard geeft uw relatiemanager ook graag toelichting op informatie die u ontvangt. Denk bijvoorbeeld aan nota’s voor doorgevoerde veranderingen, het jaarverslag, de jaarlijkse afrekening en de kosten/vergoedingen.

Deskundig team van specialisten

Uw relatiemanager kan op zijn beurt een beroep doen op een heel team van specialisten. Denk aan juristen, experts voor een foutloze administratie en actuarieel geschoolde deskundigen voor de afrekeningen. Uw relatiemanager maakt samen met u elk jaar een klantkalender, als basis voor het beheer van de pensioenregeling door het jaar heen. Daarin staat wie wat moet doen, en op welk moment.

Interesse in het Persoonlijk Pensioen Plan?

Wilt u weten of het Persoonlijk Pensioen Plan voor uw organisatie een passende oplossing is? Of hoe deze aansluit op uw specifieke wensen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij beantwoorden uw reactie zo snel mogelijk.

Klanttevredenheid Delta Lloyd

Benieuwd hoe onze klanten ons waarderen? Bekijk de beoordeling op deze site.