Financieel beheer pensioenregeling

Bij een pensioenregeling rekent u op degelijk financieel beheer. Daarom staan financiële stabiliteit en evenwichtig risicomanagement bij Delta Lloyd centraal.

  • Evenwichtig risicomanagement
  • Minder risico als pensioendatum nadert
  • Veilig beleggen met de Pensioenstabilisator

Hoe is financieel beheer van uw pensioen geregeld?

Risicomanagement betekent voor Delta Lloyd: het juiste evenwicht vinden tussen risico en rendement. Uiteraard toegesneden op uw wensen en uw situatie. De oplossing moet helder en begrijpelijk zijn voor iedereen.

Hoe ziet het risicomanagement van Delta Lloyd eruit?

Delta Lloyd wil een financieel gezonde onderneming zijn. Daarom beschermen we ons tegen risico’s die afbreuk kunnen doen aan een duurzaam resultaat, de minimaal vereiste en gewenste solvabiliteit, of onze strategische doelstellingen. Het systeem van risicomanagement is volledig verankerd in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Delta Lloyd geeft hoge prioriteit aan het tijdig vaststellen, analyseren, meten, beheersen en controleren van risico’s. Dat stelt Delta Lloyd in staat om te voldoen aan verplichtingen tegenover klanten en andere stakeholders en aan wet- en regelgeving. Uw relatiemanager beantwoordt graag uw vragen over het financieel beheer.

Financieel beheer door Delta Lloyd Asset Management

De aanpak van Delta Lloyd Asset Management, de vermogensbeheerder van Delta Lloyd, onderscheidt zich door een scherpe focus op risicovermijding en het creëren van waarde. Dat uit zich in een actief beleggingsbeheer, gebaseerd op kennis en gezond verstand. Het portefeuillebeheer is in handen van ervaren teams.

Meer informatie over Delta Lloyd Asset Management

Beleggingsrisico’s voor werknemers

Ook voor de individuele deelnemers aan uw pensioenregeling is betrouwbaar financieel beheer belangrijk. Pensioenen met beleggingskeuze beheren wij door middel van lifecycle beleggen.

Interesse in het Persoonlijk Pensioen Plan?

Wilt u weten of het Persoonlijk Pensioen Plan voor uw organisatie een passende oplossing is? Of hoe deze aansluit op uw specifieke wensen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij beantwoorden uw reactie zo snel mogelijk.

Delta Lloyd Asset Management

Delta Lloyd Asset Management is de onafhankelijke vermogensbeheerder binnen Delta Lloyd N.V.