200 jaar betrouwbaarheid en performance

Behaalde resultaten

De geschiedenis van Delta Lloyd Groep gaat twee eeuwen terug: tweehonderd jaar van bewezen continuïteit en betrouwbaarheid. Delta Lloyd heeft haar wortels in een van de oudste levensverzekeraars op het vasteland van Europa: de in 1807 in Amsterdam opgerichte Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen.

Bekijk de meest recente cijfers.

Vijf maal op rij de beste pensioenverzekeraar van Nederland!

Wij hebben onze pensioenproducten in de afgelopen jaren sterk vereenvoudigd. Mede hierdoor kwam Delta Lloyd in de afgelopen vijf jaar als beste pensioenverzekeraar naar voren in een onderzoek van consultancybureau IG&H naar pensioenverzekeraars in Nederland.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren

We laten ons keuren door de Stichting Toetsing Verzekeraars. Deze onafhankelijke stichting hanteert strenge normen en kent het Keurmerk Klantgericht Verzekeren toe aan verzekeraars die aan deze normen voldoen. Delta Lloyd voldoet sinds de start in 2010 aan dit kwaliteitskeurmerk. Klanten mogen bij dit keurmerk rekenen op goede en begrijpelijke producten, gecombineerd met optimale dienstverlening.

Meer informatie over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Meer weten?

Wilt u meer informatie over pensioen voor het mkb? Gebruik dan ons contactformulier, of maak een afspraak met een pensioenadviseur.

Behaalde resultaten

Bekijk de meest recente performance cijfers zoals rendement en solvabiliteit.

Vermogensbeheer

Hoe werkt vermogensbeheer van uw pensioenregeling bij Delta Lloyd?