Delta Lloyd Risicoscan

Ondernemen is risico nemen. Maar u wilt wel weten met welke bedrijfsrisico’s u te maken hebt. De risicoscan maakt duidelijk welke gevaren u loopt. Zo kunt u gericht preventiemaatregelen nemen om schade te voorkomen.

Zakelijke dienstverlening

Meer weten over uw bedrijfsrisico’s? Doe de Risicoscan. In een paar minuten weet u welke risico’s uw bedrijf mogelijk loopt. Wij geven tips en adviezen over hoe u die risico’s kunt beperken. Zo verkleint u de kans op schade en voorkomt u dat deze risico's de continuïteit van uw bedrijf verstoren. U ontvangt een uitgebreid rapport met daarin de risico's die uw bedrijf mogelijk loopt en de tips en adviezen om deze risico's te beperken. Uw verzekeringsadviseur helpt u graag verder met een grondige risicoanalyse en een uitgebreid verzekeringsadvies. Hebt u nog geen verzekeringsadviseur? Zoek dan een onafhankelijk adviseur.

Uitgangspunten risicoscan

Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. geeft u op een snelle en eenvoudige manier een indicatie van een aantal financiële risico's die u mogelijk loopt. Ondanks het feit dat de informatie in deze risicoscan met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaardt Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Evenmin aanvaardt Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie uit deze risicoscan. De informatie in deze risicoscan mag op geen enkele wijze worden beschouwd als een persoonlijk advies. Wilt u wel een persoonlijk advies over wat in uw situatie het beste is? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur.