Verzekeringsoplossingen op maat voor MKB en zzp

Elk bedrijf is anders. Maar uw bedrijf loopt risico’s die kenmerkend zijn voor uw bedrijfstak. Door onze jarenlange ervaring met ondernemersverzekeringen kennen wij die risico’s als geen ander. Met het Ondernemerspakket bent u gedekt voor de grootste ondernemersrisico’s in uw branche. Bovendien helpen we u deze risico’s te minimaliseren met slimme preventietips.

Andere branches

Direct doorwerken bij schade

Hebt u toch schade? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder met uw werk. Daarom bieden we naast een financiële vergoeding ook oplossingen waarmee u direct weer aan de slag kunt, zoals het herstellen van uw schade. Zo kiest u bij brandschade zelf of u gebruik wilt maken van een financiële vergoeding of van onze schadehersteldiensten. Daarbij laat u de schade volledig door ons herstellen, zonder dat u hier zelf achteraan hoeft.

Aantrekkelijke pakketkorting voor ondernemers

De verzekeringen in het Ondernemerspakket hebben scherpe premies. En vanaf drie verzekeringen krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12,5 procent.

Keuze in verzekeringen

Kijk hier welke verzekeringen u kunt afsluiten binnen het Ondernemerspakket.

Zorgeloos Herstel

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. U wilt niet dat een schade uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Met Zorgeloos Herstel bieden wij u de mogelijkheid om schades snel en vakkundig door een van onze herstellers te laten repareren. Hierbij nemen wij voor u alle bijbehorende werkzaamheden uit handen. U hebt één aanspreekpunt die alle stappen van de schadeafhandeling regelt, ook als er meerdere reparateurs nodig zijn. U kunt gebruik maken van Zorgeloos Herstel bij brandschade, inbraakschade, stormschade of waterschade.

De voordelen van Zorgeloos Herstel
  • Schadeherstel door erkende vakmensen
  • Eén aanspreekpunt voor de schadeafhandeling
  • Geen facturen voorschieten of bonnen declareren
U houdt altijd de keuze om een eigen reparateur in te schakelen en dus geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel. Als u kiest voor een eigen reparateur dan keren wij de schade altijd snel uit.

Advies op maat

Wilt u meer weten over welke risico’s uw bedrijf allemaal loopt.? Een onafhankelijk verzekeringsadviseur helpt u graag verder. Samen bespreekt u uw situatie en de adviseur maakt een uitgebreide risicoanalyse. Na uw gesprek ontvangt u een gedetailleerd onafhankelijk advies voor uw bedrijf. Uw adviseur stelt samen met u vast hoe risico’s zijn te voorkomen en voor welke risico’s u een verzekering kunt afsluiten.

Schade Voorkomen

Bespaar geld met preventiemaatregelen. Voorkom brand, diefstal en andere schade.

‘De wereld van je dromen is dichterbij dan je denkt'

Caroline van Wijngaarden (42) besluit haar hart te volgen na een bijzondere zeiltocht. Ze begint voor zichzelf.