Dekking en kosten

Het Ondernemerspakket bevat verzekeringen met een uitgebreide dekking voor een scherpe premie. U bepaalt zelf welke verzekeringen u wel of niet in het pakket wilt. Daarbinnen kiest u de dekking die past bij uw bedrijf. Het aantal verzekeringen bepaalt de hoogte van de pakketkorting. Deze korting op de premie kan oplopen tot 12,5 procent.

Dekking verzekeringen in Het Ondernemerspakket

Hieronder vindt u de verzekeringen in dit verzekeringspakket en hun dekking. Samen met uw verzekeringsadviseur kiest u welke verzekeringen u afsluit. En met welke dekking. Twijfelt u welke verzekeringen uw bedrijf nodig heeft? Doe dan eerst de risicoscan.

Bedrijf en inventaris

VerzekeringDekking
Brandverzekering(Brand)schade aan uw inventaris of aan uw bedrijfsgebouwen en alles wat eraan vastzit.
BedrijfsschadeverzekeringMisgelopen brutowinst en gemaakte kosten om uw bedrijf draaiende te houden na schade.
Milieuschadeverzekering(Nieuwe) vervuiling en andere milieuschade aan uw eigen grond of die van anderen.
Computer Simple Risk (software- en computerverzekering)Verzekering voor materiële schade aan computers en randapparatuur, gevolgschade zoals herstelkosten en transport, en verblijf in de Benelux. U kunt extra dekkingen kiezen voor kantoorelektronica, een groter dekkingsgebied, softwareschade en dataverlies.
Elektronica- en apparatuurverzekeringComplete verzekering voor schade aan alle bedrijfsapparatuur. U kunt ook gevolgschade door schade aan de apparatuur meeverzekeren.

Aansprakelijkheid en rechtsbijstand

VerzekeringDekking
BedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringAansprakelijkheid voor schade aan personen en materiële schade. Het gaat om aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid voor bestuurders van motorrijtuigen (WEGAM-dekking).
WEGAM-verzekering (Werkgeversaansprakelijkheid motorvoertuigen)Aansprakelijkheid voor schade die werknemers tijdens werk oplopen bij het besturen van een motorrijtuig. Inclusief cascoschade aan eigen auto’s van werknemers.
Collectieve ongevallenverzekeringKosten door blijvende invaliditeit of overlijden na ongevallen.
RechtsbijstandverzekeringZakelijke rechtsbijstand en juridisch advies bij conflicten. Onderdeel van deze verzekering is de Incassoservice. Hiermee krijgt u ondersteuning als afnemers rekeningen niet betalen.
BeroepsaansprakelijkheidsverzekeringVerzekering tegen beroepsfouten.

Transport en vervoer

VerzekeringDekking
Zakelijke autoverzekeringWettelijke aansprakelijkheid (WA), WA beperkt casco en WA volledig casco voor zakelijke personenauto’s. Bij de casco dekkingen profiteert u van een nieuwwaarderegeling en aanschafwaarderegeling van drie jaar. En zijn de achteraf gemonteerde accessoires (standaard tot € 5.000 meeverzekerd.
BestelautoverzekeringWettelijke aansprakelijkheid (WA), WA beperkt casco en WA volledig casco voor bestelwagens. Bij de casco dekkingen profiteert u van een aanschafwaarderegeling van drie jaar. En zijn de achteraf gemonteerde accessoires standaard tot € 5.000 meeverzekerd. 
Container-trailer AansprakelijkheidsverzekeringSchade aan de aanhanger door aanrijdingen, diefstal, en inbraak, brand en storm, onvoorziene gebeurtenissen en constructie- of materiaalfouten.
VrachtautoverzekeringWettelijke aansprakelijkheid (WA), WA beperkt casco en WA volledig casco voor vrachtauto’s. Extra dekkingen mogelijk voor werkrisico, eigendommen chauffeur, casco laad-losmaterieel, boekwaardeclausule, ongevallen, schade inzittenden en rechtsbijstand.
GoederentransportverzekeringSchade, verlies en diefstal van bedrijfsuitrusting en goederen tijdens vervoer. Dit geldt bijvoorbeeld voor gereedschap in uw bedrijfsbusje. Voor groter en doorlopend transport bieden we een uitgebreidere Goederentransportverzekering aan buiten Het Ondernemerspakket.
WerkmaterieelverzekeringSchade aan uw werkmaterieel, zoals bulldozers, hoogwerkers, graafmachines en vorkheftrucks. Dekt ook schade aan uzelf en anderen door gebruik van het materieel.

Pakketkorting en premie

Wij bieden een scherpe verzekeringspremie. De hoogte hangt af van de verzekeringen en de dekking die u kiest. Voor een aantal bedrijfstakken hebben we een rekenvoorbeeld van de verzekeringskosten gemaakt. Een onafhankelijke verzekeringsadviseur kan uw exacte verzekeringspremie berekenen.

Sluit u meerdere verzekeringen af? Het aantal verzekeringen in uw pakket bepaalt de hoogte van de pakketkorting. Breng daarom uw bedrijfsverzekeringen onder in één polis en bespaar zo op de kosten.

Aantal verzekeringenPakketkorting
33%
44%
55%
66%
77%
88%
99%
1010%
10+12,5%

Extra premiekorting en betaalmogelijkheden

  • U ontvangt één rekening voor het hele pakket.
  • Betaalt u de verzekeringspremie per jaar? Dan ontvangt u een extra korting van 4 procent op de premie. U kunt ook kiezen voor betaling per maand, kwartaal of half jaar.
  • Bij een contractduur van drie jaar ontvangt u een extra korting van 2,5 procent.
  • U betaalt geen polis- of mutatiekosten.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Vraag een adviesgesprek aan met een onafhankelijke verzekeringsadviseur in uw regio.

Schade Voorkomen

Bespaar geld met preventiemaatregelen. Voorkom brand, diefstal en andere schade.

‘De wereld van je dromen is dichterbij dan je denkt'

Caroline van Wijngaarden (42) besluit haar hart te volgen na een bijzondere zeiltocht. Ze begint voor zichzelf.