Voor wie is Het Ondernemerspakket?

Branches

Elk bedrijf is anders. Maar uw bedrijf loopt risico’s die kenmerkend zijn voor uw bedrijfstak. Denk aan een keukenbrand in de horeca, inbraak in de detailhandel of aansprakelijkheid bij een groothandel. Het Ondernemerspakket is daarom per branche afgestemd op de meest voorkomende risico’s. Zo bent u zeker van een verzekering met een goede dekking.

Het Ondernemerspakket is bij uitstek geschikt voor mkb-bedrijven en zzp’ers in de onderstaande branches.

Zakelijke dienstverlening

Van reclamebureau tot adviesbureau. En van architectenbureau tot accountantskantoor. Belangrijke gemeenschappelijke risico’s in deze branche zijn computerschade (dataverlies) en schade aan uw kantoor. Hebt u deze risico’s voldoende afgedekt?

Dienstverleners verzekering (zzp en mkb)

Horeca

Welke risico’s loopt u als horecaondernemer? Veel voorkomende gevaren zijn lekkage, brand en aansprakelijkheid. Of u nu een hotel, cafetaria, bioscoop of restaurant hebt, de verzekeringen in Het Ondernemerspakket geven u zekerheid tegen deze risico’s.

Horeca verzekering

Detailhandel

Niet alleen winkels, maar ook webshops zijn volop in ontwikkeling. Door automatisering zijn goede computerverzekeringen steeds belangrijker. En door een mondige consument vraagt ook aansprakelijkheid uw aandacht. Sluiten uw verzekeringen aan op de veranderende markt?

Winkel of webshop verzekering

Groothandel

De brandverzekering is traditioneel een belangrijke verzekering voor groothandels. Maar door strengere eisen aan de bedrijfsvoering is ook bedrijfsaansprakelijkheid een groeiend risico. Niet alleen verzekeringen, maar ook preventiemaatregelen zijn van belang voor uw groothandel.

Groothandel verzekering

Andere branches

Het Ondernemerspakket dekt ook de belangrijkste risico’s in de volgende branches:

 • Bouw
  U hebt een bouwbedrijf of installatiebedrijf. U werkt bijvoorbeeld als aannemer, timmerman, schilder, loodgieter of klusjesman. Met een goed verzekeringspakket dekt u de risico’s van aansprakelijkheid, maar bijvoorbeeld ook van schade aan materieel.
 • Industriële mkb-bedrijven
  Hebt u een klein of middelgroot bedrijf? En bent u actief in de productie of ontwikkeling? Het Ondernemerspakket dekt onder meer uw risico’s als brandschade, schade aan materieel, lekkage en bedrijfsstilstand door schade.
 • (Lichte) ambachten
  U werkt in een ambachtelijk beroep of bedrijf, bijvoorbeeld als instrumentenbouwer, edelsmid of restaurateur. Onder andere specialistisch gereedschap en een kostbare inventaris vragen om een goede verzekering.
 • (Para)medici
  U houdt zich direct of indirect bezig met het belangrijkste van uw patiënten: hun gezondheid. Daarnaast werkt u in een praktijk of kliniek met dure apparatuur. Een goede apparatuurverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering maken deel uit van Het Ondernemerspakket.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag een adviesgesprek aan met een onafhankelijke verzekeringsadviseur in uw regio.

Schade Voorkomen

Bespaar geld met preventiemaatregelen. Voorkom brand, diefstal en andere schade.

‘De wereld van je dromen is dichterbij dan je denkt'

Caroline van Wijngaarden (42) besluit haar hart te volgen na een bijzondere zeiltocht. Ze begint voor zichzelf.