Zorgeloos herstel

Bij brand-, inbraak-, storm- of waterschade kunt u gebruik maken van Zorgeloos Herstel. Uw schade wordt dan gerepareerd door erkende vakmensen en wij nemen u alle bijbehorende werkzaamheden uit handen. U hebt één aanspreekpunt dat alle stappen van de schadeafhandeling regelt, ook als er meerdere reparateurs nodig zijn. Daarnaast verzorgen wij de financiële afwikkeling van een schade, waardoor u niet langer de kosten van het schadeherstel voor hoeft te schieten. 

  • Schadeherstel door professionele schadeherstellers
  • Eén aanspreekpunt voor de schadeafhandeling
  • Geen facturen voorschieten of bonnen declareren

Wanneer Zorgeloos Herstel?

U kunt gebruik maken van Zorgeloos Herstel als u een brandverzekering hebt met één van de volgende dekkingen: gebouwenverzekering, huurdersbelang, glasverzekering of een inventaris- en goederenverzekering. 

Hebt u een volgende schades?
  • Brandschade
  • Inbraakschade
  • Stormschade
  • Waterschade
Dan kunt u gebruik maken van Zorgeloos Herstel. Hiervoor neemt u contact op met uw verzekeringsadviseur of Delta Lloyd.

Hoe werkt het?

Hebt u een schade die in aanmerking komt voor Zorgeloos Herstel? Dan ontvangt u een vast contactpersoon die binnen 2 uur contact met u opneemt. Samen met u inventariseert hij de schade. Hij stelt ook vast welke professionele schadeherstellers bij u de schade komen herstellen. Vaak is binnen 24 uur een hersteller bij u aanwezig. Is het spoed? Dan is dit binnen 2 uur.

Na het afronden van de herstelwerkzaamheden nemen wij contact met u op of u tevreden bent met het herstel. Daarna ontvangt u een factuur voor het eventuele eigen risico en de btw.

Indien u geen gebruik wilt maken van Zorgeloos Herstel, dan kunt u altijd zelf een schadehersteller inschakelen. U ontvangt dan een financiële vergoeding van Delta Lloyd.

Bedrijfscontinuïteit

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. U wilt niet dat een schade uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Met Zorgeloos Herstel bieden wij u de mogelijkheid om schades snel en vakkundig door een van onze herstellers te laten repareren. Dan kunt u direct weer verder met uw werk en komt uw bedrijfscontinuïteit niet in het gedrang.

"Dankzij Zorgeloos Herstel konden wij de dag na de brand meteen weer aan de slag"
- Kinderopvang en buitenschoolse opvang, provincie Utrecht

"Delta Lloyd heeft gezorgd voor een snelle schaderegeling op het gebied van inventaris en goederen. Daardoor verliep de voortzetting van ons bedrijf op een andere locatie bijna zonder omzetverlies."
- Handelsbedrijf in veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, provincie Zuid-Holland

U houdt altijd de keuze om een eigen reparateur in te schakelen en dus geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel. Als u kiest voor een eigen reparateur dan keren wij de schade altijd snel uit.