Veelgestelde vragen over privacy en beveiliging

Delta Lloyd gaat met de grootst mogelijke nauwkeurigheid met uw gegevens om. Op deze pagina vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen over privacy en beveiliging.

Waarom is mijn Delta Lloyd-account geblokkeerd?

Uw Mijn Delta Lloyd wordt automatisch geblokkeerd als er vijf keer geprobeerd is in te loggen met een verkeerd wachtwoord. U vraagt daarom uw gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw op. Hiervoor gaat u naar inloggegevens vergeten. U kiest eerst voor "Gebruikersnaam vergeten". Nadat u uw gebruikersnaam per e-mail hebt ontvangen, kiest u voor "Wachtwoord vergeten".

Moet ik mijn wachtwoord wijzigen?

Voor uw eigen veiligheid raden wij u aan ieder half jaar uw wachtwoord te wijzigen. Let daarbij goed op het gebruik van hoofd- en kleine letters. Om fraude te voorkomen kunt u beter geen voor de hand liggende wachtwoorden gebruiken. Controleer of uw nieuwe wachtwoord ook aan de volgende voorwaarden voldoet: 
  • Het wachtwoord heeft minimaal 8 karakters.   
  • Het wachtwoord heeft minimaal 2 cijfers.  
  • Het wachtwoord heeft minimaal 2 letters.
  • Het wachtwoord heeft minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
  • Het wachtwoord heeft maximaal 2 dezelfde tekens, cijfers of letters.

Waarom moet ik bij aanvraag van Mijn Delta Lloyd akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden?

In deze Algemene Voorwaarden staan alle afspraken rondom het gebruik van Mijn Delta Lloyd. Wij vragen aan u om akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden als u Mijn Delta Lloyd aanvraagt of als wij deze aanpassen.

Waar kan ik misbruik melden?

Neem direct contact met ons op als u weet of vermoedt dat iemand anders uw beveiligingscodes kent of heeft gebruikt. Neem ook direct contact met ons op als u iets vreemds of ongebruikelijks ervaart, zoals een andere manier van inloggen. Wij kunnen uw account altijd blokkeren om (verdere) schade te voorkomen. Dat kan ook op uw verzoek. 

Hoe is Mijn Delta Lloyd beveiligd?

Mijn Delta Lloyd is beveiligd via een SSL-verbinding. U kunt dit zien aan de url. Deze start met https en een slotje in uw browser. Hieraan kunt u zien dat u gebruik maakt van een beveiligde verbinding.

Lees meer informatie over beveiliging

Hoe zorgvuldig gaat Delta Lloyd met mijn gegevens om?

Delta Lloyd gaat met de grootst mogelijke nauwkeurigheid met uw gegevens om. Zie hiervoor ook het privacystatement  en de disclaimer op de Delta Lloyd website.

Gebruikt Delta Lloyd cookies?

Delta Lloyd maakt bij deze site gebruik van verschillende cookies. Dat zijn kleine tekstbestandjes die door de website automatisch aangeboden worden aan uw browser.

Aan welke voorwaarde moet mijn browser voldoen om Mijn Delta Lloyd optimaal te kunnen gebruiken?

U kunt Mijn Delta Lloyd gebruiken op: 

  • Windows (Vista, 7, 8 en 10): IE9 en hoger, Mozilla Firefox, Google Chrome
  • Mac OSX: Safari
  • Android Tablets (Android 4 en hoger)
  • Apple iPad (iOS6 en hoger)