Vragen over registreren

Hebt u een vraag over het registreren van een Mijn Delta Lloyd account? Op deze pagina vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen over toegang krijgen tot Mijn Delta Lloyd.

Uw account registreren

Als u nog geen gebruik maakt van Inkomen Services Online in Mijn Delta Lloyd, dan hebt u van ons een brief ontvagen met een persoonlijke activatiecode. Met deze activatiecode kunt u uw account registreren en zo toegang krijgen tot Inkomen Services Online in Mijn Delta Lloyd.

Veelgestelde vragen over registreren

Kan ik toegang tot Mijn Delta Lloyd zelf aanvragen?

Als werkgever krijgt u toegang tot Mijn Delta Lloyd als u inkomensverzekeringen heeft. De komende tijd breiden wij Mijn Delta Lloyd verder uit en voegen we stap voor stap meer producten en diensten toe. U ontvangt automatisch bericht van Delta Lloyd om Mijn Delta Lloyd te kunnen gebruiken.

Als u al een Inkomen Services Online account heeft, wordt deze automatisch omgezet in een Mijn Delta Lloyd account. Als u nog geen account heeft dan ontvangt u van ons een brief met activatiecode waarmee u uw account kunt registreren. Hebt u wel inkomsverzekeringen bij Delta Lloyd, maar geen brief ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 020-594 3770 op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Registreren lukt niet, wat moet ik doen?

U kunt zich alleen registreren voor Mijn Delta Lloyd als u van ons een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Hebt u deze ontvangen, maar gaat er iets mis tijdens het registratieproces? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 – 594 24 24 Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur.

Hoe werkt het registratieproces?

U ontvangt van ons een brief met een acitvatiecode, en een link naar de website. Op deze website vult u uw activatiecode, e-mailadres en polisnummer in. Daarna volgt u eenvoudig de instructies op de website.

Welke gebruikersnamen zijn toegestaan?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan een gebruikersnaam moet voldoen. Belangrijk voor u is dat u een gebruikersnaam kiest die u makkelijk kunt onthouden. Tijdens het uitkiezen van een gebruikersnaam wordt u erop gewezen wanneer een gebruikersnaam niet toegestaan is of wanneer deze al bestaan.

Waar moet mijn wachtwoord aan voldoen?

Uw wachtwoord moet aan strenge eisen voldoen, om u zo en veilige omgeving te kunnen bieden. Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Het wachtwoord moet tenminste 8 karakters bevatten
  • Het wachtwoord moet minimaal 2 numerieke karakters bevatten
  • Het wachtwoord moet minimaal 2 alfabetische karakters bevatten
  • Het wachtwoord mag maximaal 3 herhaalde karakters bevatten