Vind uw antwoord in de veelgestelde vragen

Top 5 vragen van onze klanten

 • Wat betekent de integratie met NN Group voor mij als klant?

  Op dit moment verandert er voor u niets. Alle afspraken die u met ons hebt gemaakt gelden nog. Zodra er iets verandert informeren wij u hierover. Lees het laatste nieuws en het antwoord op veelgestelde vragen.

 • Waar kan ik een schade melden?

  Hebt u uw polis bij een adviseur afgesloten? Meld daar dan uw schade. Uw adviseur regelt met Delta Lloyd de schadeafhandeling. Als u uw schade meldt, houd dan uw polisgegevens, informatie over de schade en eventueel een schadeformulier bij de hand. Meer informatie over schade melden.

 • Wat is de status van mijn schade?

  U kunt gerust contact met ons of met uw adviseur opnemen over de status van uw schade. Wij zullen u dan vertellen wat er al is gebeurd en wat er nog moet gebeuren of waar wij nog op wachten. U kunt telefonisch of via email contact met ons opnemen.

 • Wat moet ik doen als een werknemer met pensioen gaat?

  Als een van uw werknemers met pensioen gaat, hoeft u niets te doen. De pensioenuitvoerder neemt zelf contact met hem op om de pensioenuitkering in orde te maken. Als uw werknemer eerder of later wil stoppen met werken, dan kan dat volgens de pensioenregeling. Het is dan wel nodig dat uw werknemer op tijd de pensioenuitvoerder daarvan op de hoogte stelt.

 • Kan ik mijn AOV opzeggen als ik stop met mijn bedrijf?

  U kunt het contract elke dag opzeggen, maar dat hoeft niet. U kunt ervoor kiezen de dekking van de verzekering maximaal één jaar te stoppen. In deze periode betaalt u vijftien procent van de premie. Als u weer start als zelfstandig ondernemer, hoeft u geen gezondheidsverklaring in te vullen. Ook vragen wij u niet om een medische keuring.

Onafhankelijk info blok - cijfer

Keurmerk klantgericht verzekeren

Tevreden klanten staan centraal bij Delta Lloyd. Elk jaar doen we op allerlei manieren onderzoek naar klanttevredenheid.

Naar boven