Verzuim Zorg en Welzijn

Verzuim zorg welzijn

Wist u dat een zieke werknemer gemiddeld 250 euro per dag kost? U als werkgever heeft dan ook groot belang bij energieke en gezonde werknemers. Langdurig verzuim kan grote gevolgen hebben op de bedrijfscontinuïteit. Wij ondersteunen u graag om koers te houden en regie te hebben op verzuim.

Nieuw tarief voor zorg & welzijn

Ons tarief voor ziekteverzuim conventioneel hebben we aangepast. Voor een grote groep werkgevers in zorg & welzijn met maximaal 20 werknemers, bieden we nu een scherp tarief aan. Profiteer van dit scherpe tarief en vraag een offerte aan via uw verzekeringsadviseur. Of zoek hier een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Ziekteverzuimverzekering Conventioneel

Met de ziekteverzuimverzekering conventioneel vergoeden wij de kosten van de loondoorbetaling bij ziekteverzuim. Deze verzekering is bijzonder geschikt voor bedrijven tot 20 werknemers. We hebben in de afgelopen periode veel signalen van adviseurs ontvangen over ons ziekteverzuim tarief. We hebben naar deze signalen geluisterd. We hebben nu een aangepast tarief waarbij de premie schommeling door bestandsmutaties (wijziging salaris, leeftijd, geslacht) zo veel mogelijk is afgevlakt. Meer informatie over de Ziekteverzuimverzekering Conventioneel.

Hebt u meer dan 20 werknemers in dienst? Dan wijzen wij u graag op de ziekteverzuimverzekering Stop Loss. Deze verzekering is bijzonder geschikt voor bedrijven groter dan 20 werknemers.

Bereken de verzuimkosten van uw bedrijf

Verzuim brengt vaak méér kosten met zich mee dan u zou verwachten. Binnen enkele minuten krijgt u een indicatie van deze kosten met de rekentool van verzuimkosten.nl.