Het Garagepakket

Het Garagepakket wordt niet meer actief aangeboden.

Garagepakket

Het Garagepakket is een verzekeringspakket bedoeld voor garagebedrijven (zoals dealer-, handels-, onderhouds- en schadereparatiebedrijven) en landbouwmechanisatiebedrijven. Met het pakket kunnen alle bedrijfsrisico’s gedekt worden.

Wat is gedekt?

Met het Garagepakket van Delta Lloyd kunt u veel bedrijfsmatige schadeverzekeringen onder één polis afsluiten:

Informatie online dienst Automeld

Met Automeld meldt u (via internet, mobiel of sms) motorrijtuigen en andere voertuigen aan voor een ‘rijrisico dekking’. Dit kan voor gekentekende en ongekentekende auto’s. Uw risico’s zijn na de aanmelding direct gedekt. Uw auto’s worden gelijktijdig aangemeld bij RDW (registratie gemotoriseerde voertuigen). Met Automeld kunt u ook wijzigingen doorgeven. 

U kunt Automeld gebruiken voor:

  • uw eigen bedrijfsauto’s; 
  • motorrijtuigen uit uw handelsvoorraad voor tijdelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een leenauto. 

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over Automeld? Neem dan contact op met de afdeling Acceptatie Garage. Deze afdeling is bereikbaar op telefoonnummer (020) 594 30 09.

Inloggen Automeld

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in voor Automeld. Hierna kunt u gemakkelijk zelf uw motorvoertuigen registreren en wijzigingen doorgeven.

Vragen over inloggen of inlogcodes? Of is Automeld door een storing even niet beschikbaar? Bel dan (020) 594 30 09 of stuur een e-mail naar garage@deltalloyd.nl.

Dekkingen naar keuze

Als u uw voertuig aanmeldt, hebt u standaard een aansprakelijkheidsdekking (WA). Daarnaast kunt u kiezen uit de volgende dekkingen:
  • casco;
  • ongevallen inzittenden; 
  • schade inzittenden.

Premie

De premie voor de WA-dekking wordt gebaseerd op de loonsom- en omzetgegevens. De premie voor de andere dekkingen wordt op basis van de werkelijke aanmeldingen maandelijks in rekening gebracht. U betaalt per dag dat het voertuig aangemeld is.

Zorgeloos Herstel

U kunt gebruik maken van Zorgeloos Herstel bij brandschade, inbraakschade, stormschade of waterschade.
Met Zorgeloos Herstel bieden wij u de mogelijkheid om schades snel en vakkundig door een van onze erkende herstellers te laten repareren.
U hebt één aanspreekpunt dat alle stappen van de schadeafhandeling regelt, ook als er meerdere reparateurs nodig zijn. U hoeft geen facturen voor te schieten of bonnen te declareren. 
U houdt altijd de keuze om een eigen reparateur in te schakelen en dus geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel. Als u kiest voor een eigen reparateur dan keren wij de schade altijd snel uit.

Polisvoorwaarden