Evenementenverzekering

Biedt dekking als uw evenement buiten uw schuld niet doorgaat

  • Dekt kosten wanneer evenement niet doorgaat
  • Uit te breiden met onder andere aansprakelijkheids- en ongevallendekking
  • Altijd een scherpe premie

Evenementenverzekering in het kort

Het organiseren van een evenement kost vaak veel tijd en geld. Hoewel u zich goed voorbereidt, kan er altijd iets mis gaan. Door onverwacht noodweer moet u uw evenement plotseling aflasten. Of een artiest kan zich op het laatste moment ziekmelden. En een bezoeker kan u aansprakelijk stellen voor schade. Met de Evenementenverzekering van Delta Lloyd verzekert u zich tegen deze financiële risico’s.

Voor wie is deze verzekering

Deze verzekering is voor ondernemingen die evenementen zoals bruiloften, concerten, braderieën, beurzen en personeelsavonden organiseren.

Wat is verzekerd

Deze verzekering vergoedt de kosten van een evenement wanneer dit buiten uw schuld om niet door kan gaan. Ook zijn de kosten van het vroeger beëindigen van een evenement gedekt.

De Evenementenverzekering is een rubrieksverzekering en uit te breiden met verzekeringen voor:

  • aansprakelijkheid;
  • materialen;
  • geld;
  • ongevallen.

Aansprakelijkheid

Met de aansprakelijkheidsverzekering verzekert u de aansprakelijkheid van zowel uzelf als organisator en die van uw werknemers en vrijwilligers.

Materialen

Met de aanvullende materialenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan en verlies van spullen op de plaats van het evenement. U kunt kiezen voor een allrisk-verzekering of voor een beperkte dekking. Deze verzekering is maatwerk en wordt aangepast aan uw situatie.

Geld

De aanvullende geldverzekering dekt schade door verlies of diefstal van geld of waardepapieren. Zowel uw eigen geld als geld dat u voor iemand bewaart, valt onder deze verzekering. Ook wordt de schade door valse bankbiljetten vergoed.

Ongevallen

De aanvullende ongevallenverzekering dekt schade door ongevallen bij personen. Welke verzekering u kiest hangt af van de personen die u wilt verzekeren en het bedrag waarvoor u ze wilt verzekeren. Wanneer een verzekerd persoon tijdens een evenement overlijdt of invalide wordt door een ongeval, keert de verzekering een vast bedrag uit.

U kunt deze verzekering onder meer voor het publiek, de organisatie en deelnemers aan het evenement afsluiten.

Wat kost de verzekering

De Evenementenverzekering is altijd maatwerk. U krijgt in elk geval een scherpe premie. Een onafhankelijke verzekeringsadviseur kan de kosten voor u berekenen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Bespreek dan de mogelijkheden met een onafhankelijke adviseur. In een vrijblijvend gesprek stelt u samen de verzekering samen die past bij uw bedrijf.

Belangrijke documenten

Welke risico’s loopt uw bedrijf?

Ontdek in enkele minuten uw belangrijkste bedrijfsrisico’s.