Alles voor de startende ondernemer

Uiteindelijk draait het om ondernemen. Toch moet u veel zaken bij de start van uw bedrijf regelen. Omdat Delta Lloyd zich realiseert dat u het als ondernemer al druk genoeg hebt, helpen wij u daarbij.

Welke verzekeringen hebt u nodig?

Bij de start van uw bedrijf moet u veel regelen rondom uw bedrijf. Grote kans dat u liever andere dingen doet. Ondernemen bijvoorbeeld. Dit gaat vast stukken makkelijker als u weet dat u alles rondom uw bedrijf geregeld hebt. Als eigenaar van een bedrijf draagt u namelijk zelf de verantwoordelijkheid voor uw inkomen, pensioen en schaderisico’s. Wij hebben de verzekeringen die u als startende ondernemer nodig hebt op een rij gezet.

Verzekeringen voor startende ondernemers

Start u met personeel in loondienst?

Als u kiest voor personeel, dan moet u zich verdiepen in de verplichtingen die u hebt. U moet bijvoorbeeld een loonadministratie en ziekteverzuim bijhouden. Maar u kunt uw personeel ook een pensioenregeling aanbieden. Verzeker u en uw werknemers tegen financiële risico's bij ziekte, arbeidsongeschiktheid of een ongeval. We bieden verschillende oplossingen en (collectieve) verzekeringen.

Bedrijf starten met personeel

Handige tools voor (startende) ondernemers

Wilt u weten welke risico's u als ondernemer loopt? Doe de Risicoscan. Wilt u weten hoeveel geld u per maand kwijt bent aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? De AOV Premie-indicator rekent het direct voor u uit. Maak gebruik van deze en andere handige tools om direct inzicht te krijgen in uw verzekeringszaken.

Online tools voor starters

Caroline's koers

Caroline van Wijngaarden (42) besluit na een bijzondere zeiltocht haar leven om te gooien en vlogt wekelijks over haar belevenissen als startende ondernemer.

Welke risico’s loopt u?

Doe de risicoscan voor ondernemers. In deze korte test krijgt u snel en helder inzicht in uw de specifieke brancherisico's.