Computerverzekering voor het mkb

Computer Simple Risk

  • Alle computerapparatuur verzekerd tegen schade
  • Nieuwe computers en apparaten direct verzekerd
  • Aanvullende data- en softwaredekking mogelijk

Computer Simple Risk in het kort

Computers zijn van levensbelang voor uw bedrijf. Wilt u niet voor verassingen staan bij computerschade? Dan is Computer Simple Risk een snelle en eenvoudige oplossing. Verzeker met deze computerverzekering in één keer al uw computers en randapparatuur.

De computerverzekering is afgestemd op mkb-bedrijven. U kunt uw computerapparatuur verzekeren tot een waarde van maximaal 125.000 euro.

Wilt u naast computers ook andere apparatuur verzekeren? Kies dan voor de Elektronica- en apparatuurverzekering. Hebt u specifieke wensen voor de verzekering van uw computers en elektronische apparatuur? Kies dan voor een maatwerkoplossing met de Computer- en elektronicaverzekering.

Wat is verzekerd?

Computer Simple Risk is een basisverzekering die u kunt uitbreiden. Standaard dekt deze computerverzekering materiële schade aan computers en randapparatuur, standaardsoftware en informatiedragers zoals harde schijven. Ook gevolgschade valt onder de dekking. Hiermee zijn bijvoorbeeld extra kosten voor het tijdelijk huren van computers of reconstructiekosten voor het herstel van gegevens gedekt.

U kunt de dekking aanpassen aan de waarde van uw computerapparatuur. Koopt u tijdens het verzekeringsjaar nieuwe computers of randapparatuur? Dan zijn die, afhankelijk van uw dekking, tot minimaal € 15.000,- automatisch meeverzekerd.

Aanvullende dekkingen

Loopt u onderweg schade op aan uw laptop? Geen probleem, schade tijdens verblijf en transport in de Benelux en Duitsland is verzekerd. Daarnaast kunt kiezen voor een uitgebreider dekkingsgebied voor transport en verblijf, namelijk Europa- of werelddeking.

De basisverzekering kunt u uitbreiden met een data- en softwareverzekering. Deze verzekering dekt schade aan gegevens en programma’s. Oók als deze niet het gevolg is van materiële schade, maar bijvoorbeeld van een virus, hackers of magnetische velden.

Wat kost deze computerverzekering?

De verzekerde bedragen en de aanvullende dekkingen die u kiest bepalen de verzekeringspremie. Wij bieden een scherpe premie. Uw verzekeringsadviseur vertelt u graag meer.

Aantal verzekeringen Pakketkorting
3 3%
4 4%
5 5%
6 6%
7 7%
8 8%
9 9%
10 10%
10+ 12,5%

Meerdere verzekeringen afsluiten

Wilt u meerdere verzekeringen afsluiten?. Bespaar dan op uw kosten en kies voor gemak. Met een verzekeringspakket staan u al uw verzekeringen overzichtelijk op één polis. U krijgt bovendien een aantrekkelijke pakketkorting.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Bespreek dan de mogelijkheden met een onafhankelijke adviseur. In een vrijblijvend gesprek stelt u samen een pakket samen dat aansluit bij uw situatie.

Belangrijke documenten

Schade voorkomen

Voorkom brand, diefstal en andere schade. Dat kan vaak al met eenvoudige preventiemaatregelen.