Vernieuwde Bestelautoverzekering

Als ondernemer wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Net als u vinden wij dat uw zakelijke bestelauto goed verzekerd moet zijn. Daarom is de cascodekking van uw zakelijke bestelautoverzekering verbeterd. Hieronder vindt u meer informatie over deze verbeteringen.

Introductie aanschafwaarderegeling

Hebt u een bestelauto gekocht die bij aanschaf niet ouder was dan 3 jaar? En was de auto nieuw op het moment dat het Nederlandse kentekenbewijs werd afgegeven? Dan ontvangt u nu, gedurende 3 jaar na het moment van aankoop, de aanschafwaarderegeling. Mocht uw bestelauto onverhoopt gestolen worden of een total loss schade krijgen. Dan keren wij de door u betaalde aanschafwaarde uit. Hiermee kunt u weer een gelijkwaardige auto kopen. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen.

Indien de aanschafwaarderegeling niet meer van kracht is, betalen wij bij diefstal of total loss de dagwaarde. Een expert bepaalt dan wat de auto waard was vlak voordat u schade kreeg. Of vlak voordat uw auto werd gestolen.

Standaard accessoiredekking van € 5.000

Accessoires die vanaf de fabriek in uw auto zitten, vallen onder uw cascoverzekering (Beperkt Casco of Volledig Casco). Voortaan zijn accessoires die later zijn gemonteerd standaard tegen € 5.000 meeverzekerd. Enkele voorbeelden van achteraf gemonteerde accessoires zijn: alarminstallatie, lichtmetalen velgen, een ingebouwde autoradio of trekhaak. U kunt de accessoiredekking naar keuze verhogen naar € 7.500 of € 10.000.

Hebt u op dit moment een optionele accessoiredekkingen van € 1.250, € 3.500 of € 5.000? Dan ontvangt ook u per 1 november de standaard accessoiredekking van € 5.000. En bij de eerst volgende verlenging van uw verzekering betaalt u geen extra premie meer voor de deze accessoiredekkingen.

Tariefswijzigingen

Aansluitend op de hiervoor genoemde verbeteringen, passen we de tarieven en de kortingspercentages van de bonus-malusregeling aan. De nieuwe kortingspercentages kunt u vinden in de polisvoorwaarden. Bij de eerst volgende verlenging van uw verzekering wordt uw nieuwe premie berekend. Deze nieuwe premie versturen wij aan u per brief.