Bestelautoverzekering

De complete verzekering voor uw bestelwagen of busje

 • Aanschafwaarderegeling van 3 jaar bij Casco dekkingen
 • Standaard accessoiredekking van € 5.000 bij Casco dekkingen
 • Verzekering op maat door aanvullende dekkingen

Bestelautoverzekering in het kort

Wilt u een bestelauto rijden zonder verrassingen? Dan is een goede verzekering voor schade aan uw bestelwagen of inzittenden onmisbaar. Onze Bestelautoverzekering combineert uitstekende vergoedingen met bonuskortingen tot tachtig procent. Rijdt u toch schade? Dan hanteren we een gunstige terugvalregeling. 

Onze Bestelautoverzekering is geschikt voor bestelwagens tot 3.500 kilo. Ook autobusjes met maximaal acht passagiers vallen onder de Bestelautoverzekering. Hebt u een zwaardere bestelbus? Bekijk dan de Vrachtautoverzekering.

Indien u kiest voor een WA verzekering met Beperkt Casco of met Volledig Casco, dan profiteert u van de aanschafwaarderegeling van drie jaar. Bovendien zijn de achteraf gemonteerde accessoires standaard tot € 5.000 meeverzekerd. 

Wat is verzekerd?

Bij de Bestelautoverzekering van Delta Lloyd kiest u een van de drie basisdekkingen:
 • WA (Wettelijke aansprakelijkheid)
 • WA met Beperkt Casco (minicasco)
 • WA met Volledig Casco (allrisk).
Hiernaast kunt u de dekking van de Bestelautoverzekering uitbreiden met onze complete aanvullende verzekeringen:
 • Accessoiresverzekering
 • Ongevallenverzekering inzittenden
 • Schadeverzekering inzittenden
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Ladingschadeverzekering

Schade aan uw bestelauto?

Hebt u schade? Dan zorgen wij voor een snelle afhandeling. Via onze Select Autoschade Service werk en we samen met professionele autoschadebedrijven uit het Schadegarantnetwerk. Laat u de schade bij een van deze bedrijven herstellen, dan is uw eigen risico € 150,- lager. Bij andere Schadegarantnetwerken betaalt u het normale eigen risico. Als u uw bestelauto laat repareren bij een herstelbedrijf buiten het Schadegarantnetwerk, is uw eigen risico € 150,- hoger.
Zoek een aangesloten herstelbedrijf

Sterretje of barst in uw autoruit? Laat de schade vakkundig repareren via onze Select Ruitschade Service. U betaalt dan geen eigen risico bij reparatie en de helft minder eigen risico bij ruitvervanging.
Zoek een aangesloten ruitschadeherstelbedrijf

Wat kost de verzekering?

De Bestelautoverzekering is een uitgebreide verzekering voor een aantrekkelijke premie. De hoogte hangt af van de gekozen dekkingen. Daarbij kan de bonuskorting oplopen tot tachtig procent. Ook als u nog niet eerder een autoverzekering had of een voertuig erbij hebt gekocht, bieden we een bonuskorting tot twintig procent.
Als u kiest voor een hoger eigen risico, dan is de premie lager. Hebt u meerdere bestelauto’s? Vanaf vijf auto’s krijgt u korting met de Wagenparkverzekering.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie? Bespreek dan de mogelijkheden met een onafhankelijke adviseur. In een vrijblijvend gesprek stelt u samen een pakket samen dat aansluit bij uw situatie.

Belangrijke documenten

Profiteer van pakketkorting

Breng uw zakelijke verzekeringen onder in één overzichtelijk pakket.