Dekking zakelijke autoverzekering

Voor uw zakelijke autoverzekering kunt u kiezen uit drie basisdekkingen. U bent wettelijk verplicht minimaal een WA-verzekering af te sluiten (wettelijke aansprakelijkheid). Voor een betere dekking kunt u deze uitbreiden met Beperkt Casco of Volledig Casco (all risk).

WA-verzekering

Met de WA-verzekering bent u verzekerd voor schade en letsel die u aan anderen veroorzaakt. Hebt u schade aan uw eigen auto, dan moet u deze altijd zelf betalen.

WA met Beperkt Casco

Een WA-verzekering kunt u uitbreiden met de dekking Beperkt Casco. U bent dan ook verzekerd voor diefstal en brand-, storm-, en ruitschade. Bovendien profiteert u van een nieuwwaarderegeling en aanschafwaarderegeling van drie jaar. En zijn de achteraf gemonteerde accessoires (radio, trekhaak, lichtmetalen velgen etc.) standaard tot € 5.000 meeverzekerd.

WA met Volledig Casco (allrisk verzekering)

De meest volledige dekking is WA met Volledig Casco. Deze verzekering wordt soms ook wel allrisk verzekering genoemd. Bij deze dekking bent u ook verzekerd voor eigen schade bij aanrijdingen, slippen en van de weg raken. Dit geldt ook als de schade uw eigen schuld is. Tot slot is ook opzettelijke beschadiging (vandalisme) gedekt. Bovendien profiteert u van een nieuwwaarderegeling en aanschafwaarderegeling van drie jaar. En zijn de achteraf gemonteerde accessoires (radio, trekhaak, lichtmetalen velgen etc.) standaard tot € 5.000 meeverzekerd. 

Wat is de beste autoverzekering voor mijn bedrijfsauto?

Welke dekking u het beste kunt kiezen hangt van een aantal zaken af:
  • de waarde van de auto;
  • in hoeverre u eventuele schade zelf kunt betalen;
  • uw schadevrije jaren en de premie die u bereid bent te betalen.

Uw verzekeringsadviseur helpt u graag bij het kiezen van de juiste dekking en aanvullende verzekeringen. Zo bent u zeker van de beste autoverzekering.

Profiteer van pakketkorting

Breng uw zakelijke verzekeringen onder in één overzichtelijk pakket.