Aanvullende verzekeringen bedrijfsauto

Zakelijke autoverzekering

Naast de basisverzekering kunt u aanvullende verzekeringen afsluiten voor uw bedrijfsauto. Wanneer u schade aan inzittenden goed wilt verzekeren, is bijvoorbeeld een aanvullende verzekering zinvol. Delta Lloyd biedt drie aanvullende verzekeringen aan.

Ongevallenverzekering inzittenden

De ongevallenverzekering voor inzittenden verzekert de mensen in uw auto bij invaliditeit of overlijden. Als een inzittende invalide raakt of overlijdt bij een ongeluk dan keert de ongevallenverzekering een vast bedrag uit. Het maakt hiervoor niet uit wie er schuld heeft aan het ongeluk.

Schadeverzekering inzittenden

Ook de schadeverzekering voor inzittenden verzekert schade aan inzittenden, maar dan op basis van de werkelijke schade bij een ongeluk. Raken mensen in uw auto door een auto-ongeval invalide of komen ze te overlijden? Dan bent u daarvoor volledig gedekt met de schadeverzekering inzittenden. Ook spullen zoals bagage zijn verzekerd.

Rechtsbijstandverzekering

Soms leidt een auto-ongeluk tot een conflict met de (verzekeraar van de) tegenpartij. Met Rechtsbijstand bent u verzekerd van rechtshulp. Hebt u na een aanrijding schade aan uw eigen auto, maar bent u daarvoor niet verzekerd? Dan kunt u met deze dekking hulp krijgen om de schade vergoed te krijgen.

Persoonlijk advies

Een onafhankelijke verzekeringsadviseur kan u adviseren over de verschillende aanvullende verzekeringen. Zo kiest u de verzekering die voor u het meest geschikt is.

Profiteer van pakketkorting

Breng uw zakelijke verzekeringen onder in één overzichtelijk pakket.