All Risk Computer & Elektronica

  • Standaard werelddekking
  • Smartphones meeverzekerd
  • Altijd voldoende dekking met garantie tegen onderverzekering

Als zakelijk dienstverlener hebt u uw computerapparatuur hard nodig voor uw dagelijkse werkzaamheden. Bij schade of diefstal van deze elektronica lopen de kosten al snel op en kunt u bovendien niet door met uw werk. Kostbaar en vervelend. Speciaal voor zakelijke dienstverleners biedt Delta Lloyd daarom de All Risk Computer & Elektronica dekking. Hiermee zijn onder andere uw smartphone, tablet en computer verzekerd tegen schade en diefstal. Zowel op kantoor, buiten de deur en in het buitenland.

Wat is verzekerd?

Met de All Risk Computer en Elektronica dekking is uw apparatuur verzekerd tegen veel voorkomende gebeurtenissen, zoals brand-, diefstal-, water-, valschade en eigen gebrek. De computers en elektronica zijn binnen Nederland altijd goed verzekerd met de garantie tegen onderverzekering. Bij schade vergoeden wij, indien nodig, tot boven het verzekerde bedrag. Buiten Nederland bent u wereldwijd verzekerd tot € 10.000,- per gebeurtenis. Voor diefstal uit de auto bent u wereldwijd verzekerd tot € 1.000,-. Met deze dekking is onder andere de volgende apparatuur verzekerd.

  • Laptops
  • Smartphones
  • Tablets
  • Computers

Dataschade en reconstructiekosten

Verder bent u verzekerd voor de kosten om data die verloren is gegaan opnieuw te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld zijn het opnieuw samenstellen of het overbrengen van data op een informatiedrager. De dataschade en reconstructiekosten zijn tot € 10.000,- per gebeurtenis verzekerd.

Garantie tegen onderverzekering

U krijgt standaard garantie tegen onderverzekering. In geval van schade bent u altijd voldoende verzekerd om de schade te laten herstellen, ook als u boven het verzekerde bedrag uitkomt. Schaft u gedurende het jaar nieuwe apparatuur aan, dan is dit automatisch meeverzekerd.

Wat is niet verzekerd?

Wilt u ook andere elektronica, zoals uw beveiligingsinstallatie of airconditioning, verzekeren? Bekijk dan de Elektronica- en Apparatuurverzekering (EAV). Hiermee verzekert u in één keer al uw elektronica en apparatuur. Wilt u alleen uw computers verzekeren en geen inventaris? Bekijk dan de Computer Simple Risk verzekering.

Wat kost deze dekking?

De All Risk Computer & Elektronica dekking is onderdeel van de Inventarisverzekering. Voor deze dekking geldt een eigen risico van € 250,-. De premie hangt af van de verzekerde waarde.

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke risico's uw bedrijf nog meer loopt? Doe dan de Risicoscan. Hebt u behoefte aan persoonlijk advies over uw verzekeringen? Bespreek dan de mogelijkheden met een onafhankelijke adviseur.

Belangrijke documenten

Schade voorkomen

Voorkom brand, diefstal en andere schade. Dat kan vaak al met eenvoudige preventiemaatregelen.