Het Agrarisch ondernemerspakket

Agrarisch ondernemerspakket
  • Combineer zakelijke en privé-verzekeringen
  • Verzeker risico’s in één keer, zonder dubbele dekking
  • Aantrekkelijke no-claimregeling per product

De ondernemersverzekering voor agrariërs

In de agrarische sector hangen bedrijf en privé sterk samen. Het Agrarisch Ondernemerspakket combineert zakelijke en privé-verzekeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld bedrijfsschade en uw gezinsauto verzekeren binnen hetzelfde pakket. Dit biedt gemak, overzicht, zekerheid en voordelen voor u als agrarisch ondernemer.

Ook voor glastuinbouwbedrijven

Voor glastuinbouwbedrijven biedt Delta Lloyd de Hortisecur Glastuinbouwverzekering. Deze verzekert schade specifiek voor de glastuinbouw. Bijvoorbeeld aan uw tuinbouwkassen en gewassen, installaties en apparatuur, inventaris, bedrijfsvoorraden en bedrijfsgebouwen.

Lees meer over de Hortisecur Glastuinbouwverzekering

Voorwaarden binnen onze agrarische pakketten

De voorwaarden van de verzekeringen binnen onze agrarische pakketten zijn niet volledig gelijk aan elkaar. Om misverstanden over de dekking van uw verzekering te voorkomen is het belangrijk om te weten welke voorwaarden voor uw verzekering gelden. Dit leest u in uw polisblad. Klik hier voor meer informatie.

Dekking en premie

In Het Agrarisch Ondernemerspakket brengt u verschillende verzekeringen onder. Dit geldt voor zowel zakelijke als privéverzekeringen. U kunt de verzekeringen en dekkingen in het pakket aanpassen aan uw situatie.

Onze verzekeringen hebben scherpe premies en aantrekkelijke no-claimregelingen. De hoogte van de premie is afhankelijk van de verzekeringen die u kiest.

Lees meer over dekking en premie

Zorgeloos Herstel

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. U wilt niet dat een schade uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Met Zorgeloos Herstel bieden wij u de mogelijkheid om schades snel en vakkundig door een van onze herstellers te laten repareren. Hierbij nemen wij voor u alle bijbehorende werkzaamheden uit handen. U hebt één aanspreekpunt die alle stappen van de schadeafhandeling regelt, ook als er meerdere reparateurs nodig zijn. U kunt gebruik maken van Zorgeloos Herstel bij brandschade, inbraakschade, stormschade of waterschade.

De voordelen van Zorgeloos Herstel
  • Schadeherstel door erkende vakmensen
  • Eén aanspreekpunt voor de schadeafhandeling
  • Geen facturen voorschieten of bonnen declareren
U houdt altijd de keuze om een eigen reparateur in te schakelen en dus geen gebruik te maken van Zorgeloos Herstel. Als u kiest voor een eigen reparateur dan keren wij de schade altijd snel uit.

Specialist in agrarische verzekeringen

Delta Lloyd is specialist in agrarische verzekeringen. We zijn één van de grootste verzekeraars in deze sector. Onze medewerkers zijn experts op dit gebied en velen hebben een agrarische achtergrond. Zo bieden wij u als agrarisch ondernemer de juiste verzekeringen.

Vrijblijvend advies en afsluiten

Wilt u meer weten over uw risico’s en Het Agrarisch Ondernemerspakket? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Maak vrijblijvend een afspraak

Belangrijke documenten