Xclusief Jachtverzekering

Xclusief Luxejachtverzekering

De Xclusief Luxejachtverzekering verzekert schade aan het jacht zelf. Ook dekt deze verzekering aansprakelijkheid voor schade die door het jacht is veroorzaakt. Aansprakelijkheid betekent dat u volgens de wet verantwoordelijke bent voor de schade. Deze schade is verzekerd tot een bedrag van 5.000.000 euro.

Inboedel

De spullen (inboedel) aan boord zijn meeverzekerd. Hebt u speciale spullen aan boord? Denk aan sporthengels, een duikuitrusting, wetsuits en waterski’s. Deze spullen zijn automatisch meeverzekerd tot een bedrag van 1000 euro.

Eigen risico

U hebt geen eigen risico. Delta Lloyd werkt met een zogenoemd ‘franchisebedrag’. Schade die hoger is dan het franchisebedrag krijgt u voor 100 procent vergoed. Schade die lager is dan het franchisebedrag krijgt u niet vergoed. De hoogte van dit franchisebedrag hangt af van bijvoorbeeld de waarde van het schip en uw wensen.

Gasten aan boord

Hebt u regelmatig gasten aan boord? Dan is het wel zo prettig dat ook de kostbare eigendommen van uw gasten zijn verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan horloges, zonnebrillen en foto- en filmapparatuur. U kunt deze meeverzekeren. Ook uw eigen kostbare spullen vallen dan onder deze verzekering.

Ongevallen

U kunt ook kiezen voor een ongevallendekking. Raakt iemand aan boord blijvend invalide door een ongeval op uw boot? Of overlijdt iemand aan boord door een ongeval? Dan keert deze verzekering een bedrag uit.

Xclusief Superjachtverzekering

Iedere Xclusief Superjachtverzekering is maatwerk. Wij passen de verzekering aan aan uw wensen. Ieder jacht heeft weer zijn eigen speciale risico’s. Deze verzekering houdt volledig rekening met die speciale risico’s.

Xclusief Superjachtverzekering

De Xclusief Superjachtverzekering heeft een zeer uitgebreide dekking. U bent verzekerd tegen schade aan het jacht. Ook bent u verzekerd tegen schade die u zelf veroorzaakt met uw jacht.

U kunt deze verzekering ook uitbreiden. Bijvoorbeeld met:

  • Aansprakelijkheid voor personeel; 
  • Ongevallendekking voor de mensen aan boord; 
  • Ziektekostenverzekering voor (buitenlandse) bemanning.

Vaargebied

U bepaalt het vaargebied waarvoor u uw jacht wilt verzekeren. Delta Lloyd stemt hier de dekking op af. Dit geldt voor de Luxejachtverzekering en voor de Superjachtverzekering.

Over geldzaken en verzekeren

Voor onafhankelijke informatie over geldzaken en verzekeren: