Snel spaargeld overboeken naar een andere bank

Direct spaargeld overboeken naar uw betaalrekening bij een andere bank? En uw geld binnen twee minuten op uw rekening? Dat kan met Instant Payment. Een service die wij als eerste bank in Nederland aanbieden. Want wij begrijpen dat u direct gebruik wilt maken van uw eigen spaargeld.

Direct spaargeld overmaken met Instant Payment

Hoe werkt Instant Payment?

Met Instant Payment kunt u met de Delta Lloyd Bank App en het nieuwe E-bankieren direct spaargeld overboeken van uw spaarrekening bij Delta Lloyd Bank naar uw betaalrekening bij een andere bank. Dit kan nu bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS. U hoeft niet meer te wachten op uw geld; het geld staat binnen twee minuten op uw rekening. Vooralsnog is het maximale bedrag per overboeking € 1.000,-. De service is gratis en dag en nacht, zeven dagen per week beschikbaar.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Uw geld staat binnen twee minuten op uw rekening, ook in het weekend
  • U kunt zeven dagen per week, dag en nacht gebruik maken van Instant Payment

Goed om te weten

  • Boekt u een hoger bedrag over dan € 1.000,-? Dan wordt het een gewone overboeking en duurt het langer voordat het geld op uw betaalrekening staat.
  • Instant Payment geldt voor overboekingen via de Delta Lloyd Bank App en het nieuwe E-bankieren.
  • Op uw betaalrekening ziet u een bijschrijving van ‘INSTANT PAYMENT’. In de omschrijving ziet u uw Delta Lloyd Bank rekeningnummer en ‘via M2C’. Om Instant Payment mogelijk te maken werken wij samen met M2C Payments.

Wilt u direct gebruik maken van Instant Payment?

Hebt u een spaarrekening bij Delta Lloyd Bank? En wilt u gebruik maken van Instant Payment? Dat kan via het nieuwe E-bankieren en met de Delta Lloyd Bank App. U kunt de Delta Lloyd Bank App gebruiken als u toegang hebt tot Delta Lloyd E-bankieren. De Delta Lloyd Bank App kunt u gratis downloaden in de App Store of Google Play. De eerste keer dat u de app gebruikt, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u ook gebruikt voor Delta Lloyd E-bankieren.  Hebt u nog geen toegang tot E-bankieren? Vraag direct toegang aan.

Hebt u nog geen rekening bij Delta Lloyd Bank?

Wilt u een spaarrekening openen bij Delta Lloyd Bank? Zodat u ook gebruik kunt maken van de service Instant Payment? Vraag deze dan direct aan.