Overboekingen doorgeven


Overboekingen via Instant Payment

Met Instant Payment kunt u met de Delta Lloyd Bank App en E-bankieren direct spaargeld overboeken van uw spaarrekening bij Delta Lloyd Bank naar uw betaalrekening bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS. Het geld staat binnen twee minuten op uw rekening.  De service is gratis en dag en nacht, zeven dagen per week beschikbaar. Boekt u een hoger bedrag over dan € 1.000,-? Of naar een andere bank dan hierboven staat? Dan wordt het een gewone overboeking en duurt het langer voordat het geld op uw betaalrekening staat.

Gewone overboeking

Wilt u dat uw overboeking op de dag zelf wordt verwerkt? Zorgt u er dan voor dat u de overboeking op werkdagen voor 13.00 uur aan ons doorgeeft. Geeft u de overboeking na 13.00 uur door? Dan verwerken wij de overboeking de eerstvolgende werkdag. Een gewone overboeking is gratis.

Spoedoverboeking

Wilt u een overboeking doen van meer dan € 1.000,- en hebt u het bedrag direct nodig? Dan kunt u telefonisch een spoedoverboeking doorgeven op werkdagen vóór 15.00 uur.  Wij voeren die dan direct voor u uit. Het bedrag staat dan binnen twee uur op uw tegenrekening. Ontvangen wij de spoedoverboeking na 15.00 uur? Dan voeren wij de opdracht de volgende werkdag uit. Bedenk goed of een spoedoverboeking dan nog zin heeft. U betaalt er namelijk € 6,- voor.