Internet Spaarrekening

Belangrijk om te weten als u voor de Internet Spaarrekening kiest

Wat kost de Internet Spaarrekening?

  • Aan het openen en het opzeggen van de Internet Spaarrekening zijn geen kosten verbonden.
  • Hebt u uw geld vastgezet in een deposito maar wilt u de Internet Spaarrekening voor het einde van de afgesproken looptijd opzeggen? Dan betaalt u een boete.
  • Als u overlijdt, wordt het deposito stopgezet en betalen uw nabestaanden geen boete.

Rentegarantie op deposito’s: altijd verzekerd van de beste rente

Hebt u een Internet Spaarrekening geopend? Dan is het mogelijk om een deposito te openen. U spaart dan een bedrag tegen een vaste rente voor een afgesproken periode.  Het openen van een deposito kunt u eenvoudig en snel zelf doen via Delta Lloyd E-bankieren.

Opent u binnen één maand, gerekend vanaf de dag dat wij u het openingsformulier voor de Internet Spaarrekening hebben toegestuurd, een deposito? En is de rente op het moment dat de bank u het openingsformulier heeft toegestuurd hoger dan de rente die geldig was op de dag dat u het deposito opende? Dan ontvangt u automatisch die hogere rente. U hoeft hiervoor niets te doen.

Is de rente op het moment dat de bank u het openingsformulier heeft toegestuurd lager dan de rente die geldig was op de dag dat u het deposito opende? Of opent u een deposito na de rentegarantie? Dan krijgt u de actuele rente. Dat is de rente die geldt op het moment u het deposito opent. Zo bent u altijd verzekerd van de beste rente.

Het depositogarantiestelsel

Spaargeld bij Delta Lloyd Bank valt onder het depositogarantiestelsel

Wilt u meer informatie?

Hieronder vindt u belangrijke informatie over de Internet Spaarrekening.

Zie ook:

Over geldzaken en sparen

Voor onafhankelijke informatie over sparen:

E-bankieren

De Internet Spaarrekening kunt u gemakkelijk online beheren.