Print pagina

Gouden Handdruk banksparen

Gouden Handdruk Sparen
  • Mogelijk belastingvoordeel met banksparen.
  • Geen minimale inleg: u kunt elk bedrag storten.
  • Aantrekkelijke rente.
  • Sparen en/of beleggen.
  • 24 uur per dag weten wat er op uw Gouden Handdruk Groeirekening staat.

Wat is de Gouden Handdruk Groeirekening?

Hebt u voor 1 januari 2014 een ontslagvergoeding toegezegd gekregen of ontvangen? Dan kunt u die storten op de Delta Lloyd Gouden Handdruk Groeirekening. Het bedrag op de groeirekening wordt hoger door rente, winst op uw beleggingen, of allebei. Uw geld staat vast op deze rekening tegen een aantrekkelijke rente. U kunt hier een voorbeeldberekening maken.

Uw Gouden Handdruk: sparen of beleggen?

U kunt het bedrag van uw ontslagvergoeding gebruiken om te sparen op de Delta Lloyd Gouden Handdruk Groeirekening. U kunt het bedrag op deze rekening ook beleggen. Of u kiest voor een combinatie van beide. Het maakt niet uit hoe groot uw ontslagvergoeding is. Sparen of beleggen kan met elk bedrag.

Wanneer keren wij uw spaargeld uit?

Het bedrag op uw Gouden Handdruk Groeirekening moet u in termijnen laten uitkeren als u een aanvulling op uw inkomen wilt. Dat gaat via een rekening of verzekering die u bij een bank of verzekeraar van u keuze opent. De uitkering van uw spaargeld op de Gouden Handdruk Groeirekening moet uiterlijk ingaan in het jaar dat u uw AOW leeftijd bereikt. Vanaf dan betaalt u wel belasting over uw uitkeringen.

Financieel advies

Wilt u ook een Gouden Handdruk Groeirekening en meer advies over de mogelijkheden van banksparen? Neem dan contact op met een financieel adviseur bij u in de buurt.

Over geldzaken, sparen en beleggen

Voor onafhankelijke informatie over sparen en beleggen.

E-bankieren

De Gouden Handdruk Groeirekening kunt u gemakkelijk online beheren.